דרוש מידע חברת שליחויות צ'יטה// מידע // שאלות // יצירת קשר

יש טלפון להתקשר לחברה הזאת
לי השאירו הודאה קולית ואני לא מבינה כלום ואני צריכה לקחת את החבילה שלי ואין לי מושג איפה
משהוא יודעה מה אני צריכה לעשות?

מוריה אסתר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אפשר באתר של ציטה לראות מה המרכזי מסירה שקרובים אליכם.הם שונים מהמרכזי מסירה הרגילים.חנויות כלבו וכאלה...

פלמינגו.

משתמש מקצוען
אני לא מבינה. אני מחכה למשלוח מאליאקספרס שבועיים!! רק עכשיו גיליתי איפה החבילה שלי נשלחה -דרך צ'יטה
למה אף אחד לא מעדכן אותי איפה היא נמצאת??

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מזה אומר?
לא קיבלתי הודעה שזה הגיע
1644167009672.png

קיבלתי הודאה קולית אבל הוא בכלל לא דיבר ברור בפעם והיה לי יומיים לקחת שישי והיום ואין לי מושג מה לעשות עכשיו

ארי62

משתמש פעיל
קיבלתי הודאה קולית אבל הוא בכלל לא דיבר ברור בפעם והיה לי יומיים לקחת שישי והיום ואין לי מושג מה לעשות עכשיו
תתמקדו בתחילת ההודעה הוא אומר מקום איסוף,(יכול להיות שזה חנות שאתם לא מכירים ) אח"כ הוא אומר שעות פתיחה שהם באמת לא מובנות ומבלבלות,תתעלמו. לבסוף הוא אומר קוד איסוף שעם זה לוקחים את החבילה

053mishmish

משתמש מקצוען
מנסיון שלי עם ההודעה הקולית המעצבנת ...
לקחתי את שם החנות חיפשתי ב-144 את המס' והתקשרתי לחנות
אמרתי למוכרת את שמי והיא אמרה שמחכה לי חבילה,
אמרתי לה שההודעה אומרת מידי מהר את הקוד ולא הבנתי וכו'
אמרה לי שלא צריך כלום ,רק לבוא לקחת
וכך היה.

גוט

משתמש פעיל
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לטלפון כשר מתקבלת הודעה קולית
לא מתקבל.
לצערי לא מצליחה לראות כלום
נראה לכם שבאמת הם שומרים על החבילה רק יומיים??????
אפשר לברר באמצעות המייל פניות הציבור publicinquiries#chita-il.com
אני קיבלתי הודעה מאליאקספרס שהמשלוח הגיע לציטה, שלחתי להם במייל הנ"ל, והם ענו שמספר המשלוח אינו מופיע להם במערכת, שאלתי אותם אם יכול להיות שזה כבר הוחזר לשולח, קיבלתי תשובה לקונית 'המשלוח אינו מזוהה במערכת'. לתפארת השירות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה