דואר ישראל
גם דואר ישראל בד"כ מדובר בחבילה קטנה שמגיעה לתיבת דואר
אין לי מושג. רק אוכל לשתף שגם לי קרה מקרה אתמול שבמעקב של צ'יטה הופיע שזה הגיע למרכז מסירה. למרות שזה לא הגיע עדיין לשם.איך אני יודעת מה שייך למה?
דואר ישראל
גם דואר ישראל בד"כ מדובר בחבילה קטנה שמגיעה לתיבת דואר
אין לי מושג. רק אוכל לשתף שגם לי קרה מקרה אתמול שבמעקב של צ'יטה הופיע שזה הגיע למרכז מסירה. למרות שזה לא הגיע עדיין לשם.איך אני יודעת מה שייך למה?
עכשיו נזכרת שבציטה זה קורה המוןאין לי מושג. רק אוכל לשתף שגם לי קרה מקרה אתמול שבמעקב של צ'יטה הופיע שזה הגיע למרכז מסירה. למרות שזה לא הגיע עדיין לשם.
תודה על המידעעכשיו נזכרת שבציטה זה קורה המון
המוכרים כבר רגילים ואמרו לי תמיד לבוא רק יומיים (לפחות) אחרי שזה רשום שזה בנקודה
(הם מחזירים חבילות רק אחרי חודש או חודשיים- ולא כפי שנאמר לאסוף תוך 2 ימי עסקים)
למשל היה לי פעם שהגעתי לנקודה והמוכר אמר שהשליח של ציטה בכלל לא היה השבוע (הגעתי לפחות יום אחרי ההודעה )תודה על המידע
היו לי מקרים של מספר מעקב שמתחיל ב LP ואחריו יש יותר מ11 ספרות. שזה מעקב של צ'יטה.דואר ישראל
תעשי פתיחת קריאה בצ'יטה ואחרי ששלחת תעשי עיון בקריאה ואז יופיע לך המספר המיוחלהוא מזהה לי רק חבילות שמתחילות ב: AE
יש לי 3 חבילות כאלה
ובאתר של ציטה
הוא מראה לי 3 מספרי חבילה
איך אני יודעת מה שייך למה?
כתבו פה להתקשר בשעות הבוקר ואז זה שולח קודאני מנסה לשלוח קוד לטלפון וזה בכלל לא מתקשר
או אחרי ששלחת בקשה להתקשר למספר 079-9691123אני מנסה לשלוח קוד לטלפון וזה בכלל לא מתקשר
והגיע אלי כבר בתחילת השבוע טלפון שאני יכולה להיכנס לאתר כדי לשנות מקום לחבילה
יש משהו לעשות עם זה?
זה לא עוזר כי כשאני מתקשרת לזה הוא לא נותן לי שום קודאו אחרי ששלחת בקשה להתקשר למספר 079-9691123
הוא אומר מיד את הקוד
(זה גם המספר שהוא מתקשר להגיד)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: