דרוש מידע חברה שעוזרת בתביעות נגד הביטוח הלאומי

מצב
הנושא נעול.

יונה צחורה

משתמש מקצוען
מקרה קצה גבולי ואו אדם לא ישר שמנסה להשיג קצבה אף שלא מגיע לו
לא תמיד נכון,
ראי כאן:
ביטוח לאומי תמיד יתחמקו מלתת קצבה גם לזכאים ב-100% לקצבה
מסכימה עם זה

ולפעמים כשהיום יום קשוח ועמוס
גם במקרים שברור שמגיע ביטוח לאומי אבל אין אבחנה חדה וברורה
מעדיפים לשלם את האחוזים החייבים בחוק כל חודש
ושמישהו אחר ינחה, יגיד, יקח אחריות, כי המערכה לבד קשה ומתישה

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
@א.ר.ז. לא יודעת מה הקשר שלך לבראון, ולא מבינה למה מגיע לי פרצוף כועס. נראה לי שההכרות בינינו איפשרה לך לדעת שאני שוקלת מילותי בקפידה. אני גם לא מרוויחה שקל מהפניה לאי מי... ובהחלט רואה לנכון להזהיר במקרה שאנשים עשויים לשלם יותר מדי.
קשר מקצועי. כמתעסקת זה מספר שנים בתחום, לא מצאתי עוד מישהו בעל מקצועיות ואמינות כמוהו.
יהודי שבאופן שגרתי שולח הלאה תיקים שיכול היה לקבל עליהם אלפים, כי רואה שאפשר להסתדר בלעדיו.
אחד שלוקח כל תיק באופן אישי, בהתמסרות מקצועית כדי להשיג בו את המקסימום.
ידע מקצועי והתמצאות, לא רק בחוקים אלא גם בנהלים ובניונאנסים.
לפעמים ברמה של איזה רופא יושב בועדה בעיר פלונית ביום זה וזה ומה דעתו בתחום הספציפי.

אם כל שאר הסיפורים שיש לך 'דיס' הם כמו האחד שאמרת לי, חוששת שיש לך כאן בעיה עם הוצאת שם רע ברבים.

זה שאנשים נמצאים במצוקה ומרגישים עושק על כסף שהם אמורים לשלם על עבודה שנעשית עבורם, ולקרוא לכך 'סחטנות'....
גם מערכת העיתון תרגיש עושק אם תדרשי את המגיע לך על כתבה שכתבת?
ואם יבקשו כתבת המשך, למה שלא תקבלי רק מחצית מהסכום?

בתחומים אחרים לאנשים קל לקבל את הדרישה לתשלום. רק כאן, בגלל שיש ארגוני חסד שנותנים גם עזרה בתחום, כל תביעת תשלום הגיונית הופכת ל'עושק'??

לא רציתי לצטט את זה, אבל נראה לי שהדו שיח כאן מחייב:
יש מטבע לשון שנטבעה בעקבות ההתנהלות: 'תסמונת גולדנטל'. (ומחילה מהרב גודלנטל שהוא איש גדול ואיש חסד עצום. רק שהרעיון יהיה מובן....) אנשים יעשו הכל, העיקר לא לשלם בדרך, גם אם יפסידו על ידי כך הרבה מאד כסף.. והרבה מאד מדובר בהרבה מאד מאד.
הרב גולדנטל עושה עבודה מדהימה. כנ"ל שאר ארגוני החסד. ויש לי נסיון עם לא מעט מהם.
עדיין, מהנסיון האישי שלי, בלא מעט תיקים - לא יכולתי להסתמך על ההדרכה שלו במאה אחוז.
הייתי צריכה השלמה של ידע ומידע ספציפי שלא יכול היה לתת לי.
[ואז עשיתי חיבור בין מה שנאמר לי על ידי הרב גולדנטל, ההדרכה מ'רחשי לב', והיעוץ מעזר מציון.... יחד עם הנסיון האישי. לומר לך שכל הורה יוכל לחבר את הפאזל הזה??]

את יודעת איזה תיק הכי כואב לקבל, ועל איזה מקרה הכי אכפת לשמוע?
לא על כאלו שתבעו, ושילמו על ליווי. זה עוד מילא. תכלס נשארו עם איזשהו סכום בכיס.
אלא על תיקים שמגיעים לליווי בתשלום, אחר שכבר הוגשו, ונדחו, ואין מה לעשות איתם.
הם נשרפו בגלל הגשה לקויה.
להגיש על נקי, דרושה פעמים מומחיות. להגיש תיק שנדחה, והוגשו בו מסמכים לא נכונים, דרושה מומחיות ומקצועיות על.
ולא תמיד היא עוזרת. לפעמים אין מה לעשות. ואין דרך לתקן.
ועל תיק שנשרף, הכי כואב הלב.

לשלם למישהו שיעשה את העבודה כמו שצריך, ולקרוא לזה 'סחטנות'?
נו.
גם אם במקרים שאת יודעת עליהם לאנשים יש סברא שהם אמורים לשלם פחות, עדיין בטוחה שיש הגיון עסקי למה שנדרש מהם.
ולהכריז בפורום ציבורי כל כך 'יש לי דיסים', איך הייתי אומרת? קשה לאסוף אחר כך את הנוצות אחרי שפיזרת אותם בכל העיר.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אם כל שאר הסיפורים שיש לך 'דיס' הם כמו האחד שאמרת לי, חוששת שיש לך כאן בעיה עם הוצאת שם רע ברבים.
אני חושבת שאת אמורה להתנצל על מה שכתבת פה
הסיפור ששלחתי לך חמור בקנה מידה ואת נותנת פה באתר מצג של סיפור שטחי ונלעג ולא נכון בטרם בדקת, כדברייך, את המציאות מול בראון! וכעת את זו שמוציאה לי שם רע, בקיצור.

לשלם למישהו שיעשה את העבודה כמו שצריך, ולקרוא לזה 'סחטנות'?
נו.
גם אם במקרים שאת יודעת עליהם לאנשים יש סברא שהם אמורים לשלם פחות, עדיין בטוחה שיש הגיון עסקי למה שנדרש מהם.
ולהכריז בפורום ציבורי כל כך 'יש לי דיסים', איך הייתי אומרת? קשה לאסוף אחר כך את הנוצות אחרי שפיזרת אותם בכל העיר.

גם לפרסם מחמאות שיכולות לגרום לאנשים להינזק זו עוולה שאין לתאר. לתפיסתך את עוזרת להם בהמלצתך. לתפיסתי גם אני עוזרת להם בהסתייגותי, וכל קורא רלוונטי יבדוק ויחקור בעצמו אחר מי הוא נוטה. אבל הבאת עמדה אחת ללא איזון ודרישה להשתיק עמדה אחרת - אין לי מילים, פשוט!
איני חושבת שאנשים אמורים לעבוד עבור זולתם חינם אין כסף, ממש לא.
אני כן חושבת שיש לא מעט מקרים שאפשר להסתדר בהם גם מבלי לשלם.

נערך לאחרונה ב:

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
לתפיסתך את עוזרת להם בהמלצתך. לתפיסתי גם אני עוזרת להם בהסתייגותי, וכל קורא רלוונטי יבדוק ויחקור בעצמו אחר מי הוא נוטה
וכל מי שיש לו שכל בקודקודו
אנא ונא
להפעיל שיקול דעת
בכל מקרה
ואחרי כל המלצה

מבינה עניין

משתמש מקצוען
קשר מקצועי. כמתעסקת זה מספר שנים בתחום, לא מצאתי עוד מישהו בעל מקצועיות ואמינות כמוהו.
יהודי שבאופן שגרתי שולח הלאה תיקים שיכול היה לקבל עליהם אלפים, כי רואה שאפשר להסתדר בלעדיו.
אחד שלוקח כל תיק באופן אישי, בהתמסרות מקצועית כדי להשיג בו את המקסימום.
ידע מקצועי והתמצאות, לא רק בחוקים אלא גם בנהלים ובניונאנסים.
לפעמים ברמה של איזה רופא יושב בועדה בעיר פלונית ביום זה וזה ומה דעתו בתחום הספציפי.
סתם יצא לי לעקוב מהצד אחרי כל האשכולות של מימושי זכויות, כי במקרה הייתי צריכה עזרה בזה,

אני לא מכירה אותך אישית, רק חשוב לי להבין את הפסיכולוגיה,
למשל מה שרשמת כאן ובכל ההודעה הזו, כולל "תסמונת גולדנטל" שמעלה קונוטציה שלילית,
נשמע מאד נגוע ולא אמין, את מתעסקת מספר שנים בתחום, מזכירה לשמצה חברות למימוש, לא מאד חיובית על הרב גולדנטל, ורק הרב ההוא בסדר?
כאילו קצת נשמע מוזר כזה.

סתם הערה מהצד, אין צורך להגיב:)

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
בכל מקרה
ואחרי כל המלצה
ובפרט המלצה מסוימת של מישהי מסוימת שלא סיפקה גילוי נאות על מהות עבודתה בתחום מיצוי זכויות...

משו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא יודעת מי את שאת תוקפת את ארבע החמודה והמקסימה!
זה דבר ראשון
דבר שני
אולי את עובדת בתוצאות בשבילך או משו כזה
בזמנו היינו קליינטים שלהם והם באמת מאוד עזרו לנו
המלצתי עליהם בלי הפסקה ואני יודעת שהמון מהקלינטים שלהם הגיעו דרכינו!
קרה מקרה לא מעל גבי הפורום הזה
שהם מאוד מאוד מאוד איכזבו אבל בגדול!!
לכן אני לא יודעת כמה כדאי לפנות לכל האירגונים האלו שיאנו עוזרים
אבל דואגים יותר לכיס שלהם...
מצטערת שאני רושמת ככה
זה מנסיון אישי מאכזב מאוד!!

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
בטרם בדקת, כדברייך, את המציאות מול בראון!
רק שאלה:
בטרם כתבת 'יש לי דיסים' עשית את הבירור *בעצמך* מול בראון?????

אין חולק שההתמודדות של המשפחה לא קלה.
מה את רוצה ממנו על חלקו או חוסר חלקו בענין?

יש מושג של לשון הרע ברמז. אולי טוב היה אם הייתי קמה ומחפשת את לשון החוק, כלומר, ההלכה.
המשפט 'יש לי מה לומר', גם בלי להגיד מה. או בלשון פרוג: 'יש לי דיסים', יש איתו בעיה הלכתית.

ובעצם, עדיין בעמדתי אוחזת, אם תורידי את האמוציות שמסביב (כנראה שהסיפור קרוב אליך, כי יש כאן הרבה מאד מעבר לעובדות הטכניות) ותשארי עם העובדות היבשות, ויותר מזה - עם העובדות היבשות *הקשורות לבראון* אין שום הצדקה לסופרלטיבים כמו
חמור בקנה מידה

מתנצלת שנפגעת.

ולהפוך אותי למושמצת, זו כבר אומנות....

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה