יש לי דיס גדוליש את חברת תוצאות בשבילך בבני ברק. מומלץ מאד מניסיון אישי
לפעמים צריך להיות חכם ולא צודק.14 אחוז. הוא הרף אותו אסור לעבור!
לפעמים צריך להיות חכם ולא צודק.
חברה אחרת שלי לקחה יועץ שהבטיח לה שרק הוא יכול להשיג לה קצבה כלשהי, היא סיפרה שהתהליך היה פשוט ולא ברור לה למה נזקקה לעזרתו, אבל היא כבר הפסידה- כל הסכום של הקצבה הולך מידי חודש ליועץ , למשך 3 שנים
ביטוח לאומי תמיד יתחמקו מלתת קצבה גם לזכאים ב-100% לקצבה, אם אתה בן אדם חזק שיודע להילחם אתה תצליח, רוב בני האדם לא מסוגלים להתמודד עם מוקדי כוח חזקים אלו, בגלל זה יש את העסקנים, (לא החברות הגדולות למימוש זכויות שמחתימים לבלעדיות וכ'ו) שיכולים להתמודד ולדעת לכוון להצלחה.חכם בעינכם לוותר על קצבה שמגיעה לנו על פי חוק, ולתת אותה לשרלטנים?
נכון גם אני שמעתי מכמה על תוצאות בשבילך של הרב בראוןממליץ על הרב בראון
ביטוח לאומי תמיד יתחמקו מלתת קצבה גם לזכאים ב-100% לקצבה
בגלל זה יש את העסקנים, (לא החברות הגדולות למימוש זכויות שמחתימים לבלעדיות וכ'ו) שיכולים להתמודד ולדעת לכוון להצלחה.
לא נתקלתי במקרה אחד שנתנו בלי מאבקים גדולים,אמירה ממש מכלילה ולא מתאימה למציאות.
14 אחוז לכמה זמן? כל זמן שמקבלים?
מי שבחינם הוא עסקן ומי שלוקח אחוזים לעצמו שרלטן!אמירה ממש מכלילה ולא מתאימה למציאות.
ואיך מבדילים בין עסקנים ובין שרלטנים?
מי זה קובלסקי מתוצאות בשבילך ומי זה הרב בראון?נכון גם אני שמעתי מכמה על תוצאות בשבילך של הרב בראון
מאוד מקצועי ואנושי
אולי אני חי במאדיםאמירה ממש מכלילה ולא מתאימה למציאות.
מתייעצים כאן בפרוג וכ'וואיך מבדילים בין עסקנים ובין שרלטנים?
אמירה ממש מכלילה ולא מתאימה למציאות.
מי שבחינם הוא עסקן ומי שלוקח אחוזים לעצמו שרלטן!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: