דרוש מידע חברה שעוזרת בתביעות נגד הביטוח הלאומי

מצב
הנושא נעול.

פודרה המלך

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
0508331119רותי רוקח
ממליץ באופן אישי נלחמו עבורי כמו אריות כנגד כל הסיכויים והצליחו בגדול מאוד מאוד אמינים
הנ"ל עדיפים משאר החברות מכיון שאינם מוכרים בתור חברה למימוש זכויות והם מלוים אותך גם לועדות
לעניין התשלום חפשו בגוגל חוק לבנת פורן

יונה צחורה

משתמש מקצוען
אני הגשתי תביעה לבד
הרב גולדנטל קצת עזר לי
זה מקרה מאד מורכב וצריך להכנס לתיק לעומק כדי לדעת איך להציג אותו
קראתי המון חומר
וקיבלנו בס"ד 50 אחוז לתקופה קצרה
כשהסתיימה התקופה שוב הלכתי לבד והתוצאה היה זהה
50 אחוז לתקופה קצרה
בפעם השלישית שהצטרכתי לחדש קצבה לא נותרו לי כוחות למלחמה הזו
הייתי ממש נטולת אנרגיות
גם ככה ילד כזה דורש בכל כך הרבה חזיתות ....
את הקצבה הייתי חייבת
והדילמה היתה קשה
זו היתה בדיוק התקופה הכי סוערת בפרוג בעניין הזה
נס היה שבזכות הפורום הזה לא הלכתי לחברה מסוימת
אבל פחדתי ללכת גם דרך חברות אחרות
כשהבנתי שלבד אני לא מסוגלת
התקשרתי לכמה המלצות מכאן
אחת מהם היתה טובי ליבוביץ מארגון אפשרי שהגיבה מאד באמפתיה ונכונות . היא אמרה לי מגיע לך 100 אחוז לכל החיים אנחנו נלחם ואת תקבלי את זה. כמה זמן שזה יקח... ועוד.
בניגוד לאחרים שהורידו לי את רף הציפיות והסבירו לי כמה מורכב וכו
החלטתי ללכת דרכה אבל בתור אמצעי זהירות שלחתי את החוזה לעורך דין שיחווה דעה
סוף הסיפור שבסיעתא דשמיא קיבלנו 100 אחוז עד גיל 18
הודו לה כי טוב
וסליחה שיצא ארוך
המון המון הצלחה וסיעתא דשמיא
והחלטות קלות

ישראל123456

משתמש פעיל
עריכה תורנית
יש אחד בשם **** ****** ( טוב לא בדיוק זה השם אבל בערך) שעוזר להרבה אנשים אבל מחייב את הנעזר ללכת עד הסוף והרבה מקרים המעצרים מעדיפים בשלב כלשהו לוותר ואז מגלים שהתחייבו לו.

יש אנשים שסבורים שהתנהלותו אינה תקינה לחלוטין

נ.ב. אני כתבתי בפנים רמז לשם האיש ומיד כשנשלח לפרסום נמחק השם אני משער שזה טכנולוגיה ולא מעשה אדם כי קשה לעמוד ולעקוב און ליין אם זה נכון יש כאן משהו מדהים כל הכבוד

נערך לאחרונה ב:

ישראל123456

משתמש פעיל
עריכה תורנית
ושאלה למי שיודע
גימלת שמירת הריון על מה הכי קל להוציא. ?

מתרגמת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנסיון של כמה מכרים:
יש התייעצות עם עו"ד בחינם בעזר מציון - ובהרבה מקרים זה מספיק
אם משהו יותר מורכב, יש עו"ד מומלצת ב"בית חם" (לא יודעת אם זה רק מקרים קשורים לבריאות הנפש) והיא התחייבה להגיד בכנות אם יש צורך בעו"ד (ואז אפשר לקחת אותה או אחר) או מספיק לבד.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
קצת לחייך באמצע הדיון:
תכתבו כאן בתגובה את שם איש החסד או שם מוסד החסד שבראשותו תלחצו על כתוב תגובה ותראו שהכל הופך ל **** ***** וגם ***** ******* ****** ******

לפרוג כבר נמאס למחוק אשכולות עם השם שלו.
זה אמור להבכי לא להצחיק
כמובן למי שזוכר מה ולמה

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
קצת לחייך באמצע הדיון:
תכתבו כאן בתגובה את שם איש החסד או שם מוסד החסד שבראשותו תלחצו על כתוב תגובה ותראו שהכל הופך ל **** ***** וגם ***** ******* ****** ******

לפרוג כבר נמאס למחוק אשכולות עם השם שלו.
ה**** ש**** עלילות?
החבלה ה***** ל***** חובות?
***** ***** פסנטר?

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
למה לא להתייעץ עם עו"ד?
בכל מקרה תצטרכו לשלם משהו למי שמתעסק בתביעה. לא עדיף לקחת עו"ד משופשף?

(ברור לי גם לאיזו חברה לא אפנה בשום פנים ואופן...)
עו"ד זה הכל לפי החוק הישר.
אין עיגולי פינות.

מהיכרות עם כמה חברות
ככל שהחברה יותר גדולה, הסיכויים שלכם גדולים יותר ליפול בתהליך. כי אין להם שום ליווי אישי, והתייחסות אישית, הם עושים עבודה רנדומלית, ואם לא הלך עם הרופא הזה, ילך עם רופא אחר.

רק יועץ אישי, שגם מלווה אותך בכל התהליך, מול רופאים, מול ועדות, יודע בדיוק מאיזו מילה להזהר... רק אחד כזה ידע גם למצוא את הפרצות בחוק שדרכו תוכלו להשתחל ולקבל את מה שמגיע לכם.
יש לי שניים מצויינים להמליץ לך.
וייס - יוסף חיים
וייס - יעקב
(קרובי משפחה שעבדו יחד)

שניהם מאוד מסורים ונכנסים לתיק עד הסוף. אין כמעט תיקים שלא עוברים אצלם.
אם תרצי טלפון אנסה לחפש לך.
אני מכירה מישהי שהגיעה אליהם, אחרי שנפסלה בועדה דרך אחת החברות היותר גדולות ומפורסמות, סתם, מהזנחה... והם פשוט עשו את כל התהליך מחדש, והצליחו להוציא בשבילה קצבה יפה מאוד.

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מי זה קובלסקי מתוצאות בשבילך ומי זה הרב בראון?
תמיד ידעתי שהרב בראון עובד תחת קובלסקי
הסדר הפוך :)
אבל בסדר, מי שעומד מול הלקוח הוא בדרך כלל קובלסקי.
המח שמאחורה, המקצועיות היא של הרב בראון.

זבון וזבין

משתמש מקצוען
לאחר ש-2 מקרים המשפחתי הקרובה אושרו הזכאים לקצבה נכות - רציתי להביא לידיעת המעוניינים את הנתונים הבאים,

אני קבלתי ייצוג משפטי מעוה''ד שרונה תגר,
נהניתי מאוד מהיושרה שלהם -שבהתחלה הבאתי להם תיק כלשהו (שלא הייתי בטוח שזה אכן יאושר) - והעו''ד אמרה לי ללכת לבד בלי ייצוג (היא הוסיפה שלפי הנתונים האלו זה אפילו יותר עדיף מליווי עו''ד) לגבי התיק השני אמרה שנלך בייצוג משפטי - ואכן רק לאחר דחיה וערעור - הצלחנו להוציא גמלה לצמיתות,

העבודה שהשקיעו בתיק השני הייתה כ''כ רבה - ומה שיפה הוא שבתיק הראשון שהייתה יכולה לגרוף 15 % בלי בעיות וטירחא - פשוט אמרה ביושר שאין שום סיבה,

נ.ב. דברתי איתה לאחר הסיום המוצלח - ואמרתי לה שבדעת-הקהל היא מפסידה מזה שהיא לוקחת רק תיקים קשים מוותרת על הקלים - כיוון שבקשים יש יותר אכזבות....

רציתי לפרט יותר - אך דילגתי על חלק נכבד מהסיוע שהיא הגישה - כיוון שזה קשור לנושאים הרפואיים - אם זה מאוד יכול לעזור - ניתן לפנות אלי בהודעה פרטית לקבלת מידע נוסף

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לאחר ש-2 מקרים המשפחתי הקרובה אושרו הזכאים לקצבה נכות - רציתי להביא לידיעת המעוניינים את הנתונים הבאים,

אני קבלתי ייצוג משפטי מעוה''ד שרונה תגר,
מצטרף להמלצה!!!
מהיכרות עם מקרה שהם עזרו והיו אחלה.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
גם אני מכירה לקוחות מרוצים של עו"ד שרונה תגר.
ומי שרוצה לרוקן כספים שמגיעים לו כדת וכדין, שילך דרך חברות. בעיני כדי להסתייע בחברה צריך להיות מקרה קצה גבולי ואו אדם לא ישר שמנסה להשיג קצבה אף שלא מגיע לו.

@א.ר.ז. לא יודעת מה הקשר שלך לבראון, ולא מבינה למה מגיע לי פרצוף כועס. נראה לי שההכרות בינינו איפשרה לך לדעת שאני שוקלת מילותי בקפידה. אני גם לא מרוויחה שקל מהפניה לאי מי... ובהחלט רואה לנכון להזהיר במקרה שאנשים עשויים לשלם יותר מדי.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה