הכל לטובה תמיד
משתמש פעיל
שווה מאוד לאנשים להשקיע שם
שימו כתובת מייל ותקבלו ישר ארגז ששווה המון כסף
שימו כתובת מייל ותקבלו ישר ארגז ששווה המון כסף
אולי תסביר מה מטרת ההודעה הזאת, כי אם זה להרחיק מהשקעות לרוב אתה יותר ציני........., אולי שאולי באת להדגים מודעה שנראית תמימהמעולם לא המלצתי על השקעה.
היום אני עושה זאת לראשונה, ואין לי ספק שכל מי שישקיע, לא יתחרט.
הירשמו וקבלו פרטים בדוא"ל: https://rne-smartinvesments.com/
צפה בקובץ המצורף 1646932
ברור לי שזה זה ציניותעבור הנאיביים שבתוכינו/הספקנים הציניקנים, מישהו יכול להבהיר אם מדובר כאן ברצינות או בצחוק
??????????
לא כולם מבינים את ה"מיידית" בהקשר של השקעה....................
לא ברור בכלל מה הסיפור של זה,מעולם לא המלצתי על השקעה.
נסו להירשם וגלו...לא ברור בכלל מה הסיפור של זה,
מלבד שהם כותבים 10% אחרי 6 חדשים, מה שאומר 20% שנתי,
משהו לא הגיוני
אחרי שכבר עברת את התהליך של הכיוון הנכון, מותר לשמוע מה מדובר ומי זה הגוף המאוד אמין ורציני?אף אחד לא ביקש להשקיע, פשוט להיכנס לאתר וללחוץ על כפתור 'שלח לי למייל' (לא חייבים להכניס כתובת בכלל, רק ללחוץ), זה הכל.
ואם זה נראה לכם חשוד, אתם בכיוון הנכון, אבל טעיתם, נסו ותווכחו!
ואגב, זה באמת גוף מאד אמין ורציני! מאד!
אחרי שכבר עברת את התהליך של הכיוון הנכון, מותר לשמוע מה מדובר ומי זה הגוף המאוד אמין ורציני?
ראיתי את זה רק בהודעה, עכשיו נכנסתי, חזק ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אולי תסביר מה מטרת ההודעה הזאת, כי אם זה להרחיק מהשקעות לרוב אתה יותר ציני........., אולי שאולי באת להדגים מודעה שנראית תמימה
טוב, אז גם לי נמאס מהכסף שלא עובד בשבילי בבנק...מעולם לא המלצתי על השקעה.
שאפו ל @איצ'ה קו המידע !אולי תסביר מה מטרת ההודעה הזאת, כי אם זה להרחיק מהשקעות לרוב אתה יותר ציני........., אולי שאולי באת להדגים מודעה שנראית תמימה
@ישראל בן ישראל אני מתנצל מראש על מה שאני כותב עכשיו, ואשמח שתעמיד את דברי על דיוקם.היה לנו דין תורה ארוך ומתיש עם חברה מוכרת העומדת כעת בראש הכותרות...שפונה למגזר החרדי, ולאחר סחבת אין סופית בית הדין הכריע שעליהם לשלם, לאחר שהם התעלמו משך תקופה מהחלטת בית הדין קיבלנו הוראה מהגאון ר' אשר וויס שליט"א לפנות לבית המשפט לאשר את הפסק, ואכן הפסק אושר, מה אנחנו אמורים לעשות יש כאן מישהו שיודע איך פותחים להם תיק בהוצאה לפועל וגובים את החוב, לפני שהחברה פושטת את הרגל?
כל פסק דין מופיע בתקדין ?@ישראל בן ישראל אני מתנצל מראש על מה שאני כותב עכשיו, ואשמח שתעמיד את דברי על דיוקם.
בתחילה האמנתי לך וכאבתי את כאבך, אפי' הצטרפתי למגיב שנתן כלים מעשיים.
אח"כ ניסיתי לבדוק באתר תקדין, ומשום מה לא ראיתי פסק בימ"ש נגד גרוס המאשר פסק בי"ד או בוררות.
בדקתי עוד, ומצאתי באשכול שכן את התגובה הזו מהניק שלך, ומשום מה לא הוספת שם וסיפרת על כאבך הנורא מהעוול שנעשה לך, זה מדליק בעיני נורות אדומות..
אני מאוד לא אוהב להיכנס אישית בניק כזה או אחר, אך מכיון שאתה נכנסת אישית בגרוס שהוא עדיין בחזקת יהודי כשר, וכתבת עליו שהוא לא מציית לד"ת, חובה עלי לוודא שאכן מה שכתבת הוא אמת ולא מוניפולציה או השמצה זולה.
לכן אבקש את סליחתך על הפגיעה, ואשמח שתפרסם פה חלק מהפסק של הרב וויס, ו\או של בימ"ש, בטשטוש פרטי התובע כמובן.
מצטרף@ישראל בן ישראל אני מתנצל מראש על מה שאני כותב עכשיו, ואשמח שתעמיד את דברי על דיוקם.
בתחילה האמנתי לך וכאבתי את כאבך, אפי' הצטרפתי למגיב שנתן כלים מעשיים.
אח"כ ניסיתי לבדוק באתר תקדין, ומשום מה לא ראיתי פסק בימ"ש נגד גרוס המאשר פסק בי"ד או בוררות.
בדקתי עוד, ומצאתי באשכול שכן את התגובה הזו מהניק שלך, ומשום מה לא הוספת שם וסיפרת על כאבך הנורא מהעוול שנעשה לך, זה מדליק בעיני נורות אדומות..
אני מאוד לא אוהב להיכנס אישית בניק כזה או אחר, אך מכיון שאתה נכנסת אישית בגרוס שהוא עדיין בחזקת יהודי כשר, וכתבת עליו שהוא לא מציית לד"ת, חובה עלי לוודא שאכן מה שכתבת הוא אמת ולא מוניפולציה או השמצה זולה.
לכן אבקש את סליחתך על הפגיעה, ואשמח שתפרסם פה חלק מהפסק של הרב וויס, ו\או של בימ"ש, בטשטוש פרטי התובע כמובן.
למה לא יכול להגיב?מצטרף
יש כאן מתקפת אשכולות משולבת במקום שהנתקף לא יכול להגיב
ויסלחו לי כולם אני מעריך מי שבא לעזור להציל אנשים מהפסד כספם וישר כח ל @איצ'ה קו המידע אבל צריך מאוד להזהר לא להתבלבל ולההפך מעושה טוב לההפך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: