איציק הצדיק
משתמש מקצוען
מנסה לדלות מידע על 'שלח לחמך' של צבי סילבר.
אם מישהו מכיר יודע בעניין אשמח למידע
אם מישהו מכיר יודע בעניין אשמח למידע
למרות שגם לי ידועים פרטים של דיונים שהתקיימו בבי"ד ו'בסדנו' הפסידה בהם, זה יותר מזה:
המוני משקיעים חתומים על חוזה הפוטר את החברה ואליעזר גרוס מאחריות, ומעניק להם חופש פעולה בכסף, באופן תמוה מאוד.
לטייח את המשך גיוס המשקיעים ברשלנות מובהקת ל"סטארט-אפים" - אחרי כישלון מוחלט בהשבת רווחים במס' סטארט-אפים קודמים, זה עוול ומעשה מופקר, שיגרום לריסוק משפחות נוספות.
אני מכיר מקרים נוספים של 'מלווים' ו'משקיעים', שדוחים אותם בקש, אין להם יום ולא לילה! בוכים על חצי מיליון שקל או יותר.
הנה הקלטה מימים אלה, ניסיון נציגת בסדנו לגייס תמימים נוספים שאין להם כסף מיותר, לטייח את הפרסומים בדבר חקירת רשות ניירות ערך: תשמעו עד הסוף, ותסבירו לי אם יש כאן "חזקת תמימות" או רשלנות חמורה של סיכון כספי אברכים.
מדברים על כךלדעתי צריך לדבר ע''כ בישיבות גדולות לפני שמתחתנים
כמדומני היה מהראשונים להתריע שאסור להשקיע בבסדנו כבר לפני מספר שנים.ממליצה מאד מאד לזיכוי הרבים:
תתיעצו עם הרב צבי ברוורמן הרב של בייתר קודם!
הוא שמח מאד לעזור וממש נותן מידע רלוונטי ועדכני האם ניתן לסמוך או לא!!
ההשואה אינה נכונה, הרמאות שם היתה מקצועית מאוד.אצל מיידוף כידוע השקיעו רק חרדים...
אפשר להיות נחיתיים אבל לא צריך להגזים...
האמת גם לי עבר בראשבוקר טוב
אני רק שאלה: שטיגליץ גרופ ולייטר לייף שמפרסמים *כאן בפרוג*, נקיים ובטוחים ללא רבב?
בכינוס של יד שמשון דיברו גם על עסקאות נדלן 90/10 וכדו'בוקר טוב
אני רק שאלה: שטיגליץ גרופ ולייטר לייף שמפרסמים *כאן בפרוג*, נקיים ובטוחים ללא רבב?
שטיגליץ בסופו של יום מתחת כל ההצטעצעות והשיווק היא סך הכל משרד תיווך וניהול דיירים.בוקר טוב
איפה אפשר לשמוע על כל הנושא ?@איצ'ה קו המידע מתי באמת יעלה לקו החלקים הנוספים של איפה כן כדאי להשקיע?
לא חוכמה להביך נציגה שמקבלת 35 ש"ח לשעההנה הקלטה מימים אלה, ניסיון נציגת בסדנו לגייס תמימים נוספים שאין להם כסף מיותר, לטייח את הפרסומים בדבר חקירת רשות ניירות ערך: תשמעו עד הסוף, ותסבירו לי אם יש כאן "חזקת תמימות" או רשלנות חמורה של סיכון כספי אברכים.
העניין לא היה להביךלא חוכמה להביך נציגה שמקבלת 35 ש"ח לשעה
תביא הקלטה מול דרגים בכירים יותר
נכון, אבל הקטע בסוף השיחה כן היה בשביל להביך, זה נקרא חזק על חלשיםהעניין לא היה להביך
אלא להראות שעדיין בימים אלו ששום דבר לא ברור מנסים למשוך משקיעים חדשים
לא נח לי להיות סנגורו של... אבל לדעתם שהם צחים כשלג לא השתנה כלום.העניין לא היה להביך
אלא להראות שעדיין בימים אלו ששום דבר לא ברור מנסים למשוך משקיעים חדשים
לא חוכמה להביך נציגה שמקבלת 35 ש"ח לשעה
תביא הקלטה מול דרגים בכירים יותר
רחמים על נשות מכירת השקעות מסוכנות, הם אכזריות למשפחות המתמוטטות בחובות!נכון, אבל הקטע בסוף השיחה כן היה בשביל להביך, זה נקרא חזק על חלשים
כשלמעלה מ-100 נושים לא קיבלו את כספם, ורבים תבעו אותו בדין תורה על אי קבלת הכסף, אדם עם מינימום יושרה מבין שאברכים הם קהל יעד שעלול להיות אומלל לחלוטין אם ישקיע.לא נח לי להיות סנגורו של... אבל לדעתם שהם צחים כשלג לא השתנה כלום.
וגם לדעת המגיבים פה שהם נוכלים ממולחים, גם לא אמור להשתנות כלום..
@איצ'ה קו המידעאיפה אפשר לשמוע על כל הנושא ?
כלומר שיש לי את המספר של הקו רק באיזה שלוחה ?
מוצלח ביותרבכל זאת אם ביקשת שיחה עם דרג בכיר יותר, קח קטע מתוך שיחה עם המנכ"ל אליעזר גרוס:
נראה לי שבשלוחה 6>6 יש הרצאות רק מנושא זה@איצ'ה קו המידע
אתה יכול לפתוח שלוחה מיוחדת בקו המידע שתרכז את התוכן בנושא
לא היתה השואה.ההשואה אינה נכונה, הרמאות שם היתה מקצועית מאוד.
ברור לכל אחד, שבשביל לעקוץ חרדים צריך חרדי ובשביל לעקוץ חילונים - חילוני, וכן ע"ז הדרך.ובפירוש הוא אמר שהם מציבים בחזית העסק איש קש חרדי [הוא הוסיף אשכנזי] כדי לעקוץ חרדים בדוקא.
מי שיכול להעלות לכאן אודה לו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: