צודקת אבל דיברתם פה על מישהוא ששלח דברים מזעזעים לאנשים לא על כל מיני פרסומותמלבד זאת,
אלו שמצרפים חמישה עד חמישים כתובות מייל כדי להצטרף להגרלה,
הם בד"כ חברות/משפחה.
את לא מצפה שאחרי כל פעם כזו אפתח מייל חדש, נכון?
צודקת אבל דיברתם פה על מישהוא ששלח דברים מזעזעים לאנשים לא על כל מיני פרסומותמלבד זאת,
אלו שמצרפים חמישה עד חמישים כתובות מייל כדי להצטרף להגרלה,
הם בד"כ חברות/משפחה.
את לא מצפה שאחרי כל פעם כזו אפתח מייל חדש, נכון?
סליחה על הבורותמי שפרסם בטעות כתובת מייל - אפשר לבקש מהמנהלים למחוק.
הם עושים את זה בשמחה!
וכן, בשום אופן לא להמשיך לשיחה איתם!!!
וד"ל.
להזכירך,צודקת אבל דיברתם פה על מישהוא ששלח דברים מזעזעים לאנשים לא על כל מיני פרסומות
ולא מוסיפים עוד 5 או 10 כתובות להודעת שרשרת כדי לזכות לשבוע מושלם או כניסה להגרלה וכו וכו וכו
ברור.קיבלתי מייל לפני שעתיים בשעה אחד בלילה
מייל מ"לא ידוע"
עם קליפ...
יש ממה לחשוש?
כן אני יודעת שיש מה לחשוש אבל לא צריך לחסום?ברור.
לא ממליצה לפתוח.
נסי לחפש פה באשכול הסבר.כן אני יודעת שיש מה לחשוש אבל לא צריך לחסום?
איך חוסמים מייל?
תודה!!
תודה!!!נסי לחפש פה באשכול הסבר.
חושבת שמישהי העלתה.
בבקשה תסביר לי איך מוחקים...מקווה שאצליח למחוק ת'כתובת שלי...
בבקשה תסביר לי איך מוחקים...
יש כמה פרומים עם הכתובת שלי....
מי שקיבל את המייל הנ''ל אני חושבת שהפיתרון הוא כך:
להיכנס לאותו מייל ובצד שמאל יש 3 נקודות למעלה ושם יש כל מיני אפשרויות (כמו שאמרו כאן)
עכשיו, צריך לבחור באפשרות 'סינון הודעות מסוג זה', לבחור באפשרות למטה 'מסנן חדש', ולאחמ''כ לבחור באפשרות 'מחיקה', ואז ללחוץ על 'מסנן חדש'.
אבל זה לא לגמרי זה רק מכניס את השיחה מיד לאשפה בלי שתיכנס לתיבת דואר נכנס.
אבל זה נראה לי הפיתרון היחיד.
אפשר לדווח על תוכן שלילימקווה שאצליח למחוק ת'כתובת שלי...
גם אני חויתי את זה ואפילו שלושה פעמים פעמיים למייל האישי שלי ופעם למייל שפתחתי בשביל פרוג. נו ו? סימנתי כספאם ועברתי הלאה. או חסמתי את הצאט וכנ"ל-המשכתי הלאה.נ.ב. דיברתם פה על לא להיות היסטריים. אני פעם כששעמעתי סיפורים מהסוג הזה גם אמרתי את דעותיי. ושאלתי שאלות...
עד שהרגשתי את זה על עצמי ובשרי.
שמעתי מכמה בנות שעברו את זה ואפשר לומר שבאמת כל אחת מקבלת את זה אחרת...גם אני חויתי את זה ואפילו שלושה פעמים פעמיים למייל האישי שלי ופעם למייל שפתחתי בשביל פרוג. נו ו? סימנתי כספאם ועברתי הלאה. או חסמתי את הצאט וכנ"ל-המשכתי הלאה.
אגב, אני באמת לא מבינה את אלו שמעלים לפרוג את המייל האישי. ברור שפותחים מייל נפרד בשביל פורום ציבורי.
שואלת בכנות; מה מפחד/מלחיץ בזה?שצעתי מכמנ בנות שעברו את זה ואפשר לומר שבאמת כל אחת מקבלת את זה אחרת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: