מידע שימושי ז-ה-י-ר-ו-ת !!!!!! אל תפרסמו את כתובת המייל שלכם !!!!

מצב
הנושא נעול.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
שואלת בכנות; מה מפחד/מלחיץ בזה?
מה יכולים לעשות לי? מקסי אני יסגור את התיבת מייל הזו לחלוטין. אל זה לא אמור להגיע לזה. אני פשוט מסמנת ספאם/חוסמת וזהווווו. אפילו לא טורחת לקרוא מה רשמו.
יותר חכם למנוע את הבעיה מראש מאשר להתמודד איתה.

אולפני צבע קול

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
מה יכולים לעשות לי? מקסי אני יסגור את התיבת מייל הזו לחלוטין. אל זה לא אמור להגיע לזה. אני פשוט מסמנת ספאם/חוסמת וזהווווו. אפילו לא טורחת לקרוא מה רשמו.
אצלי זה היה קצת אחרת . הוא לא הגיע אלי מפרוג.
וחוץ מזה, אם איזה בחור שולח לך מייל או מתקשר לפלאפון ומנסה לשכנע אותך לצאת ולהיפגש איתו. האם זה לא מלחיץ???!!!
לכי תדעי מה עוד הוא יודע עלייך??!!!

אסתי פנחסי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
לפתוח מייל חדש לפרוג...גם לשם הוא יכול להגיע...נו באמת...זה לא הבעיה...
מה קשה בלחסום מייל ממקום לא ידוע?
ולגבי מספר טלפון זה בכלל לא קשור למייל שהכניסו באחד האשכולות...
זה כבר בעיה אחרת שצריך להתמודד איתה...והרבה פעמים לערב אפילו משטרה....תלוי כמובן במקרה...

חחח

משתמש סופר מקצוען
נכון ולכן אני לא מפרסמת את המייל האישי שלי אלא את ההוא שנפתח בדיוק למטרות כאלה. ועדיין היו לי הטרדות גם באישי ולא התיחסתי אליהן יותר מהרגע האחד שלקח לי לסמן אותן כספאם/לחסום אותן.

חחח

משתמש סופר מקצוען
אצלי זה היה קצת אחרת . הוא לא הגיע אלי מפרוג.
וחוץ מזה, אם איזה בחור שולח לך מייל או מתקשר לפלאפון ומנסה לשכנע אותך לצאת ולהיפגש איתו. האם זה לא מלחיץ???!!!
לכי תדעי מה עוד הוא יודע עלייך??!!!
אין לי מושג מאיפה הגיעו אלי המטרידים. הטרדה אחת במייל של פרוג כך שאני מאמינה שמקורה בפרוג. שניים נוספות באישי אין לי מושג מאיפה הגיעו.
ואם היו מתקשרים אלי לטלפון הייתי מגישה מייד תלונה במשטרה.

אסתי פנחסי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נכון ולכן אני לא מפרסמת את המייל האישי שלי אלא את ההוא שנפתח בדיוק למטרות כאלה. ועדיין היו לי הטרדות גם באישי ולא התיחסתי אליהן יותר מהרגע האחד שלקח לי לסמן אותן כספאם/לחסום אותן.
את מדברת מנקודת מבט של אשה.
אבל הרבה נערות חרדיות תמימות ולא מיומנות בשימוש במדיה הדיגיטלית עלולות לפענח באופן שגוי הודעות בלתי תמימות וליפול ברשת, תרתי משמע.
והנה את מציינת שאת לא מפרסמת מייל אישי. אבל יש כאלו שבכלל לא מודעות לכך שזה בעייתי לפרסם מייל.
לא מודעות לחוסר הפרטיות ולאיסוף המידע של כל מיני גורמים במרחב האינטרנטי ולהן מיועדות האזהרות פה באשכול.

כוכב נוגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
קרה ששלחתי למישהו במייל שיר, זה המשיך ב-תודה מאמי.. וזהו.
אבל יש נודניקים שלא יורדים מהוריד, גם כשמתעלמים. וקרה לי ושמעתי מהרבה ניקיות פה על דברים ממש מזוויעים..
וזה לא משנה תמיד אם זה מייל אישי או מייל שמיועד לרשת, ההטרדה קיימת.

אסתי פנחסי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
רק לי זה נראה שאתן מתלהבות פה יותר מידי מהנושא?
הבנו. אפשר לעבור הלאה...
מה הקשר התלהבות? זה אשכול שמזהיר...
וכל הערה כאן באמת חשובה!
לאן לעבור?
זה אשכול לנושא זה...נושא אחר זה לאשכול אחר...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מה הלחץ תפסיקו לעשות עניין פשוט למחוק ולא להתייחס לא חסר דברים כאלה ,לא צריך להתרגש גם לי היו הודעות מזעזעות ומחקתי מייד למי שיש דרך חזקה זה פשוט לא מעניין וזהו.ולגבי כתובות מייל בודאי שלכתוב דרך האישי.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נכתב ע"י : 7526202:
רק לי זה נראה שאתן מתלהבות פה יותר מידי מהנושא?
הבנו. אפשר לעבור הלאה...
את לא חייבת להכנס.
ואם היית יודעת כמה זה כבר הציל אולי היית מדברת אחרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

- קודם כל: נכון. לסמן ספאם ולחסום זה צעד ראשון. (ולאאאאאאאא להכנס לשום דיון או איום עם ההוא. כלום. לא 'אני אזמין משטרה', לא 'אני אדווח עליך בפרוג'. אפס דיונים.)

- ומה כל כך מפחיד/מלחיץ? זה יכול להיות מושגים וביטויים שנצרבים בנפש. מילא אנחנו, קשישות נשואות בנות 30+, מכירות איכשהו את העולם (ועדיין נזהרות מכאלה). אבל בשביל נערה/נשואה צעירה בת 20, יש ביטויים ותמונות שיכולים להכתים לה את המוח, כפשוטו, לחשוף אותה לעולם ירוד מאד, ולשרוט לה את הנשמה.

זה יכול להיות מלכודת דבש מתוקה. "קוראים לי שושי ב', ואני כל כך אוהבת את ההודעות שלך, מרגישה שאת באותו ראש איתי. נכון הניקית 'רשרוש' סתם טיפשה? ראית איך היא מתווכחת איתך? אהבלה".
ואחרי כמה הודעות שבהן מקשקשים על הפורום ועל הסמינר, פתאום, אט אט, ההתכתבות גולשת לשאלות חודרניות ולסיפורים מתוך הבית, אבל התמימה שלנו שבטוחה ששושי ב' מתכתבת איתה, עונה. ומספרת. ומדברת. כי זה מה-זה-כיף להתכתב עם מישהי שככה מבינה את הראש שלך (ועוד מחמיאה לך על הגזעיות! חחח, את מה-זה חברהמ'נית!)
עד שהיא מבינה, פתאום, מה קרה פה. ושותקת. פגועה.

(הלוואי ויכולתי להעלות דוגמאות. לא רוצה לתת רעיונות לאף אחד. גם מה שכתוב פה הוא כבר מעל ומעבר).

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נכתב ע"י 59660":
סורי בגיל כזה לכולן יש מודעות,לפחות במגזר שלי.
מעניין.
ספרדיה אנוכי.
מכירה כמה בחורות בגיל הזה שענו בתמימות להודעה פרטית או מייל אנונימי ואפילו לא הבינו על מה אני נזעקת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

C.C

משתמש מקצוען
אין לי מושג מאיפה הגיעו אלי המטרידים. הטרדה אחת במייל של פרוג כך שאני מאמינה שמקורה בפרוג. שניים נוספות באישי אין לי מושג מאיפה הגיעו.
ואם היו מתקשרים אלי לטלפון הייתי מגישה מייד תלונה במשטרה.

איך אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדות ממס' חסום???
(כן... זה התחיל ביום שפירסמתי את במס' שלי בפרוג...)

שירה 123

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
איך אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדות ממס' חסום???
(כן... זה התחיל ביום שפירסמתי את במס' שלי בפרוג...)
אפשר פשוט לסנן..
הרבה הטרדות מקורם בקבוצות צאט- של שירים/מתכונים.
ואפילו תהילים לא עלינו..
צריך להיות זהירים מאד.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה