צודקת
הבעיה ששלחתי לכמה ואני לא בטוחה מי זה...
צודקת
הבעיה ששלחתי לכמה ואני לא בטוחה מי זה...
תודה! זה חשוב מאדחוסר המודעות למוגנות ברשת במגזר החרדי, הוא נושא עצוב.
מה שילד בן 8 בחינוך הכללי יודע (לא מעלים בשום אופן פרטים אישיים לרשת גלויה, כולל כתובת מייל), נשים בוגרות אצלנו לא יודעות. דווקא בגלל החינוך השמור והסגור.
אז קחו כמה כללים:
לא מעלים שום פרט אישי לפורום גלוי.
*לא* כתובת
*לא* כתובת מייל
*לא* מספר טלפון.
לא מתכתבים עם אנונימי, כשההוא יודע את פרטיך, ואת לא יודעת מי הוא. נקודה לא.
אשה נשואה - בתחילת התכתבות (אפילו לבקשת חומר וכו'), כדאי לציין 'המייל פתוח בפני בעלי'.
לרווקה - 'המייל פתוח גם להורים שלי'.
אם פנו אלייך בתוכן לא ראוי, אין סיבה להבהל, ליילל או לאבד עשתונות. אם מדובר על מייל - מוחקים את ההודעה וחוסמים את השולח. (ולא, לא מיידעים אותו קודם.) אם זה כאן באתר - מחיקה ודיווח להנהלה. (כנ"ל).
*אל תיכנסי עם האנשים האלה לדיון משום סוג*. לא 'למה אתה שולח אלי', לא 'מאיפה יש לך את הכתובת שלי', חסימה וחסל, באותו רגע.
עכשיו עוד משהו. הוא לא פנה אלייך כי את חכמה/מוצלחת/גזעית/חברה'מנית, הוא פנה אלייך כי הוא מחפש את מי לצוד. נכון שנורא מחמיא לקרוא בהודעה כמה את מיוחדת, אבל דמייני את ההודעה הזו משוכפלת לשלושים, ונשלחת לעוד שלושים ניקיות.
היו ברוכות, תשמרו על עצמכן, אתן יקרות מאד.
חשוב מאד.עכשיו עוד משהו. הוא לא פנה אלייך כי את חכמה/מוצלחת/גזעית/חברה'מנית, הוא פנה אלייך כי הוא מחפש את מי לצוד. נכון שנורא מחמיא לקרוא בהודעה כמה את מיוחדת, אבל דמייני את ההודעה הזו משוכפלת לשלושים, ונשלחת לעוד שלושים ניקיות.
עד שנכוויתי מזה, למדתי...חשוב מאד.
אבא שלי הסביר לי את זה בגיל שלוש עשרה אולי. ממליצה להעביר לילדים בתור מיני סדנת מוגנות.
המודעות למגונות היא לא להיכנס להיסטריה אלא פשוט ללמוד להתעלםחוסר המודעות למוגנות ברשת במגזר החרדי, הוא נושא עצוב.
מה שילד בן 8 בחינוך הכללי יודע (לא מעלים בשום אופן פרטים אישיים לרשת גלויה, כולל כתובת מייל), נשים בוגרות אצלנו לא יודעות. דווקא בגלל החינוך השמור והסגור.
אז קחו כמה כללים:
*לא* כתובת
*לא* כתובת מייל
*לא* מספר טלפון.
לא מתכתבים עם אנונימי, כשההוא יודע את פרטיך, ואת לא יודעת מי הוא. נקודה לא.
אשה נשואה - בתחילת התכתבות (אפילו לבקשת חומר וכו'), כדאי לציין 'המייל פתוח בפני בעלי'.
לרווקה - 'המייל פתוח גם להורים שלי'.
אם פנו אלייך בתוכן לא ראוי, אין סיבה להבהל, ליילל או לאבד עשתונות. אם מדובר על מייל - מוחקים את ההודעה וחוסמים את השולח. (ולא, לא מיידעים אותו קודם.) אם זה כאן באתר - מחיקה ודיווח להנהלה. (כנ"ל).
*אל תיכנסי עם האנשים האלה לדיון משום סוג*. לא 'למה אתה שולח אלי', לא 'מאיפה יש לך את הכתובת שלי', חסימה וחסל, באותו רגע.
עכשיו עוד משהו. הוא לא פנה אלייך כי את חכמה/מוצלחת/גזעית/חברה'מנית, הוא פנה אלייך כי הוא מחפש את מי לצוד. נכון שנורא מחמיא לקרוא בהודעה כמה את מיוחדת, אבל דמייני את ההודעה הזו משוכפלת לשלושים, ונשלחת לעוד שלושים ניקיות.
חוסר המודעות למוגנות ברשת במגזר החרדי, הוא נושא עצוב.
אז קחו כמה כללים:
*לא* כתובת
*לא* כתובת מייל
*לא* מספר טלפון.
מה אכפת לכם מה אנשים עושים?ולא מוסיפים עוד 5 או 10 כתובות להודעת שרשרת כדי לזכות לשבוע מושלם או כניסה להגרלה וכו וכו וכו
אפשר דם ללחוץ על דיווח על ספאם ואם הרבה אנשים יסמנו אז הוא לא יוכל לשלוחמי שקיבל את המייל הנ''ל אני חושבת שהפיתרון הוא כך:
להיכנס לאותו מייל ובצד שמאל יש 3 נקודות למעלה ושם יש כל מיני אפשרויות (כמו שאמרו כאן)
עכשיו, צריך לבחור באפשרות 'סינון הודעות מסוג זה', לבחור באפשרות למטה 'מסנן חדש', ולאחמ''כ לבחור באפשרות 'מחיקה', ואז ללחוץ על 'מסנן חדש'.
אבל זה לא לגמרי זה רק מכניס את השיחה מיד לאשפה בלי שתיכנס לתיבת דואר נכנס.
אבל זה נראה לי הפיתרון היחיד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: