עד לפני שנה בטחון תזונתי היה רק למשפחות עם הכנסות של מתחת ל1500 ש"ח לנפשבבני ברק?
ביקשו 3 תלושים ודפי חשבון בנק של 3 חודשים אחרונים
כיום, התנאים קצת יותר גמישים, נתון לשיוקל דעתה של העו"ס בפרט והרשות המקומית בכלל
עד לפני שנה בטחון תזונתי היה רק למשפחות עם הכנסות של מתחת ל1500 ש"ח לנפשבבני ברק?
לןכל עו"ס יש כמות מוגבלת של משפחותש יכולה להכניס, כנראה שלפי שיקול דעתה יש מקרים יותר דחופיםמעניין אני ממש ניסיתי להירשם וכל הזמן העובדת סוציאלית דחתה אותי, בטענות למה את זקוקה?
תפני לעזר מציון, לקופת חולים, עד שהתייאשתי.
יכול להיות,לןכל עו"ס יש כמות מוגבלת של משפחותש יכולה להכניס, כנראה שלפי שיקול דעתה יש מקרים יותר דחופים
ניסיתם להירשם לקבל מעון, לא?אנחנו ניסינו להירשם לרווחה עם ילד שמקבל 100% נכות ולא הסכימו כי התלוש היה מעל 24 שעות
האם זה חוקי?
ביקשו עכשיו עו"ש 6 חודשים וכל דבר שביקשתי אמרו שאני לא זכאית בגלל ההכנסהבבני ברק?
לאבני ברק?
זה לא כזה פשוטכותבת כאן בזהירות, שיש הרבה הורים שלוקחים את הכסף של ימי הקלה במידה ולא זקוקים לזה.
מוצאים מישהו שיהיה מוכן לרשום על שמו את עצמו למשפחה מארחת.
זאת פרוצדורה קצרה בעזר מציון, הם שולחים עובד סוציאלי לראות שאכן יש מקום לילד בבית ואין משהו מסוכן כמו בית בלי סורגים.
בפועל עזר מציון מעביר להם את הכסף והם מעבירים אותו להורים.
אגב ההורים משלמים 50 שקל ליום.
והמשפחה מקבלת בין 250 ל 350 שקל.
משהו כזה....
באמת חייב?!(או בעצם חייב)
כל ילד נכה בישראל זכאי להחל מ15 ימי נופשון לשנה.כותבת כאן בזהירות, שיש הרבה הורים שלוקחים את הכסף של ימי הקלה במידה ולא זקוקים לזה.
זאת פרוצדורה קצרה בעזר מציון, הם שולחים עובד סוציאלי לראות שאכן יש מקום לילד בבית ואין משהו מסוכן כמו בית בלי סורגים.
משהו כזה....
יש לך מושג גם לגבי ילד בגן תקשורת ?אני הייתי ברווחה השבוע ואמרו שמגיע לנו
הילד שלי לומד בבי"ס תקשורת
מקווה שלא יהיו בעיות בהמשך (העו"ס עוד לא הגישה בקשה)
כפי מה שהבנתי גם בבני ברק אין סבסוד לביגוד, בעבר היה סבסוד לביגוד והיה צריך להביא קבלות כמו כן היה גם השתתפות בקניית מכשיר חשמליבירושלים אין סבסוד לביגוד
בנוסף, חשוב מאוד לדעת:
השנה, עקב עליית קצבאות הנכות , קוצצו כנגד זה מאו תקציבי הרווחה
כיום, רוב מוחלט של תקציבי הרווחה זה דרך קרן הידידות
פעם אולי היה ככהכותבת כאן בזהירות, שיש הרבה הורים שלוקחים את הכסף של ימי הקלה במידה ולא זקוקים לזה.
משהו כזה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: