מתקשרים ומבקשים לפתוח תיקאיך פותחים בכלל תיק ברווחה? כמובן, למי שיש אפשרות (ילד על הרצף, וכו')
כנראה ביקשתם מעוןאנחנו ניסינו להירשם לרווחה עם ילד שמקבל 100% נכות ולא הסכימו כי התלוש היה מעל 24 שעות
האם זה חוקי?
אולי בתור עו"ס תשתפי פה ממה שאת יודעתרוב הזכויות שכתבו כאן, יכולות להיות מוצעות לכלל המשפחות המוכרות במחלקה, גם אם אין להם ילד נכה.
אני מדברת מהניסיון שלי, בתור עו"ס בעיריית ירושלים
ייתכן שבערים אחרות הקריטריונים הם שונים
דרך אגב גם המיזם לביטחון תזונתי זה מהקרן לידידות, יש להם ליין של כרטיסים לחרדים שלא מודפס על זה הקרן לידידותעזרה על בסיס כלכלי הרווחה נותנת רק אחרי שמגישים תלושים ולפי המצב מקבלים סיוע.
בנוסף שימו לב הרבה פעמים יש עזרה שמגיעה מהקרן לידידות שזה בעצם קרן נוצרית שפועלת עם המיסיון, ויש הרבה רבנים שטוענים שזה בעייתי.
הקרן מממנת ביגוד ציוד לתחילת שנה תיקון מוצרי חשמל ועוד
יש גם דרך אשל חבד.דרך אגב גם המיזם לביטחון תזונתי זה מהקרן לידידות, יש להם ליין של כרטיסים לחרדים שלא מודפס על זה הקרן לידידות
הם ביחד, המנהלים זה אשל חבד, הספונסרים- אחד מהם זה הקרן לידידותיש גם דרך אשל חבד.
כן, זה מקזזושאר הדברים? איך אפשר לדעת?
מה התנאים לקבל סבסוד מהרווחה למעון?מעון הבנתי שזה לא קשור- ואת זה כבר כמה שנים אנחנו מקבלים
פונים לפרוייקט הקלה בעזר מציון ב"בשתי שאלות אולי מישהו ידע לענות:
1. האם יש בשביל מה להרשם לרווחה כשיש ילד עם 50%נכות בגלל אלרגיה?
2. אם אנחנו רוצים להרשם כמשפחה מארחת לימי הקלה, איך עושים זאת?
תודה!
24 שעות עבודה שבועיותמה התנאים לקבל סבסוד מהרווחה למעון?
גם הורים לילד אלרגי עם 50 % נכות זכאים?כל ילד נכה בישראל זכאי להחל מ15 ימי נופשון לשנה.
ערים עשירות העלו ל24 יום.
במקרים מיוחדים, כשכבר נגמרה לילד הזכאות יש אפשרות לבקש תוספת עד 60 יום ,במקרים מאד חריגים ובאישור משרד הרווחה.
המשפחות מקבלות סך 288 ש"ח ליום.
לעיריות יש תקציב מוגבל עבור כל הילדים בתחומן. כאשר נגמר התקציב הן לא מאשרות גם במקרים נחוצים מאד.
יש להיזהר משימוש לא הלכתי לכתחילה כדי שלא יגרם נזק למשפחות שנאלצות להעזר במקרי חרום.
העו"סית שמבקרת בבית המשפחות המארחות בודקת בטיחות, סורגים, חומרי ניקוי מוגנים, מס מיטות, ומשוחחת עם ההורים המארחים על המשפחה , יש לחתום על מס טפסים כולל הצהרה שאין להם תיקים במשטרה וכ'ו
איך פותחים בכלל תיק ברווחה? כמובן, למי שיש אפשרות (ילד על הרצף, וכו')
מתקשרים ומבקשים לפתוח תיק
בבני ברק-
מתחיל דוח שיח מעניין למה אני רוצה לפתוח תיק.
המזכירה כאילו מנסה לגרום לך לרדת מזה
אני התעקשתי ואז קיבלתי רשימה של מיליון דברים שצריך לשלוח
ואז שלחתי, והתקשרתי
והיא אמרה שהיא כל כך בעומס והיא לא מבינה למה אני לחוצה וזה ייקח כמה חודשים
אז איימתי עליה
ותוך כמה שעות נפתח לי תיק
מעניין נכון??!
חשמל מותנה בתלותבכל גמלה לילד נכה יש תמיד גם זכויות במים ארנונה חשמל ונקודות במס הכנסה,
לא תמיד ביטוח לאומי מעדכן ,
כדאי לבדוק שעודכן
צריך לוודא שהחשבון חשמל על שם האמא שהיא האפוטרופוסית בד"כחשמל מותנה בתלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: