איש בן פרצי
משתמש מקצוען
בעבר המספר שלי כנראה היה של פועל ערבי ואנשים נלחצו כשהתקשרתי אליהם
ניסיתי לבטל את זה אבל בסוף דוקא נהניתי מהמתיחה
ניסיתי לבטל את זה אבל בסוף דוקא נהניתי מהמתיחה
מה מפריעה לך שידוע? אז ידוע שקראו לך כך וכך.. ו..?מה החוצפה הזאת? מעולם לא נתתי לאף אדם לפרסם את המספר שלי עם השם המלא שלי, ואני מתקשרת לאנשים פעם ראשונה בהיסטוריה, והם יודעים מי אני! (אני משווקת בין השאר. ולכן אני מתקשרת לאנשים שבד"כ אין לי מושג מיהם, מעולם לא דיברתי איתם, פגשתי אותם,חלמתי עליהם וכו'...)
ממש לא חוצפהמה החוצפה הזאת? מעולם לא נתתי לאף אדם לפרסם את המספר שלי עם השם המלא שלי, ואני מתקשרת לאנשים פעם ראשונה בהיסטוריה, והם יודעים מי אני! (אני משווקת בין השאר. ולכן אני מתקשרת לאנשים שבד"כ אין לי מושג מיהם, מעולם לא דיברתי איתם, פגשתי אותם,חלמתי עליהם וכו'...)
זה לא חדירה לצנעת הפרטזה חייב תיקון דחוף, חדירה לצנעת הפרט, חוצפה אדירה!
בכל עבודה נותנים פלאפון מיוחד לעבודה עם מספר שונהזה פשוט חוצפה אדירה!!
אין כבר פרטיות בעולם הזה??????
אני עושה בעיקר טלפונים, וזה למאגר של אנשים שהתענינו במוצר, ולא לאנשים חדשים
אין דבר כזה השם של הסיםלא חושבת..
כתוב שם את השם של הסים..
הם לא צריכים לענות לכל אחד, אבל לפרסם מספרים של מי שלא בקש את זה?
האתר הזה צריך שינוי שצריך שבעל המספר יאשר את ההרשמה.
אני פרסמתי פעם משהו ואני מופיע עם הפרסום, בערך ככה. מחפש דירה בדימונה.עוד דבר, רשומים שם בשם שמישהו רשם אותי, כלומר אם מישהו היה רושם אותי "פלונית המטורללת" או יותר גרוע....
המוצר שאני משווקת זה עיתון, יש פרסומת, אנשים פונים למערכת כשרואים את הפרסומת ואני חוזרת אליהם.בכל עבודה נותנים פלאפון מיוחד לעבודה עם מספר שונה
או שמתקשרים מהמשרד
לא יודע מה רמת הרצינות של מקום העבודה שלך שנותנים לך להתקשר מהמספר האישי אבל בכל מקרה להתקשר לאנשים על מוצר זה בדרך כלל משהו מאוד מטריד ולעיתים גם לא חוקי, אז אולי באמת כדי לך ללמוד מוסר השכל מהסיפור הזה שאולי כל הרעיון להתקשר לאנשים לשווק מוצר זה משהו טיפה מוזר ומציק ולכן גם קורים לך על הדרך דברים מציקים
תעשי קו טלפון נוסף שיהיה שייך רק לעבודה,המוצר שאני משווקת זה עיתון, יש פרסומת, אנשים פונים למערכת כשרואים את הפרסומת ואני חוזרת אליהם.
איך בדיוק נראה לך שזה אמור להראות אם לא ככה? אנשים נתנו את המספר שלהם בדיוק בשביל זה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: