בוודאות לא נכוןלא חושבת..
כתוב שם את השם של הסים..
יש לי 2 שמות, שם רשמי ושם של היום יום שהוא שם אחר ושם חיבה בכלל
מי שהתקשרתי אליה קראה לי בשם של היום יום
בוודאות לא נכוןלא חושבת..
כתוב שם את השם של הסים..
בדרך כלל מי שניזוק מזה זה ספאם ומכירותחבל להלחץ סתם בלי לדעת על מה מדובר.
האפליקציה מאוד ידידותית, ועד היום לא שמעתי על מישהו שניזוק ממנה
אם יש לך טלפון חכם את יכולה לבחור איזה שם יהיה רשום (בתנאי שבאמת כמה אנשים קראו לך ככה)בוודאות לא נכון
יש לי 2 שמות, שם רשמי ושם של היום יום שהוא שם אחר ושם חיבה בכלל
מי שהתקשרתי אליה קראה לי בשם של היום יום
עצם זה שהשם שלי ידוע ליותר מידי אנשים שלא אמורים לדעת אותו, בטח לא את השם של היום יום- זה כבר לא טוב בכלל.חבל להלחץ סתם בלי לדעת על מה מדובר.
האפליקציה מאוד ידידותית, ועד היום לא שמעתי על מישהו שניזוק ממנה
הפלאפון שלי כשר לחלוטיןאם יש לך טלפון חכם את יכולה לבחור איזה שם יהיה רשום (בתנאי שבאמת כמה אנשים קראו לך ככה)
השם שלך לא ידוע לאף אחד.עצם זה שהשם שלי ידוע ליותר מידי אנשים שלא אמורים לדעת אותו, בטח לא את השם של היום יום- זה כבר לא טוב בכלל.
הם יכולים להתקשר גם אם המספר לא שמור, כמו בכל פלאפון כשר או לא..השם שלך לא ידוע לאף אחד.
אלא רק לאנשים שאת מתקשרת אליהם אז מופיע השם שלך במסך.
והם כמובן לא יכולים להיתקשר אלייך אלא אם כן הם שמרו את המספר שלך בפון שלהם
אוקיי ברור, אבל זה רק כי היא התקשרה קודםהם יכולים להתקשר גם אם המספר לא שמור, כמו בכל פלאפון כשר או לא..
מי זה פוןבזמנו אמרו שיש לאפליקציית 'מי' גירסה קולית לטלפונים כשרים.
מתקשרים לאנשהו, מקישים את מס' הטלפון של מי שהתקשר אליך, ושומעים את שמו.
נכון, זה פחות מיידי אבל העיקרון והפרת הפרטיות זהה.מי זה פון
אבל זה לא אוטומטי לכל מספר שמתקשר אלייך, אלא אם את רוצה לדעת מי זה את מתקשרת
אין להם בכלל הרבה מספרים במאגרמי זה פון
אבל זה לא אוטומטי לכל מספר שמתקשר אלייך, אלא אם את רוצה לדעת מי זה את מתקשרת
הבעיה שלך היא שיש הרבה אנשים עם סמארטפון ששמרו אותך בטלפון שלהם בשם החיבה שלך.עצם זה שהשם שלי ידוע ליותר מידי אנשים שלא אמורים לדעת אותו, בטח לא את השם של היום יום- זה כבר לא טוב בכלל.
תגידי- נשמע לך סביר שכשאני מתקשרת לגבר בעיני עבודה הוא יקרא לי בשם חיבה כי ככה אני רשומה שם במאגר?????
אבל כבר תקופה ארוכה הוא לא עובדבזמנו אמרו שיש לאפליקציית 'מי' גירסה קולית לטלפונים כשרים.
מתקשרים לאנשהו, מקישים את מס' הטלפון של מי שהתקשר אליך, ושומעים את שמו.
מה פתאום. אותי מישהו כתב ''פיצה''!!!לא חושבת..
כתוב שם את השם של הסים..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: