יחיאל אינדיק
משתמש חדש
אני רואה שם את כל המידע חוץ מהצורה והגודל של החדרים וכו'
אני רואה שם את כל המידע חוץ מהצורה והגודל של החדרים וכו'
יש רשימה של דירות, בצד שמאל בכל שורה יש "לחץ לפרטים", זה פותח חלון ובו 3 שרטוטים ב PDF.אני רואה שם את כל המידע חוץ מהצורה והגודל של החדרים וכו'
מצאתי.תודה ענקית.יש רשימה של דירות, בצד שמאל בכל שורה יש "לחץ לפרטים", זה פותח חלון ובו 3 שרטוטים ב PDF.
אחד מהם הוא "תכנית דירה".
איך אני מבין איזה מיקום כל דירה ביחס לנוף ולכיוון של החלונות?יש רשימה של דירות, בצד שמאל בכל שורה יש "לחץ לפרטים", זה פותח חלון ובו 3 שרטוטים ב PDF.
אחד מהם הוא "תכנית דירה".
זה מופיע לצד השרטוט של הדירה מצד ימין בקטן.איך אני מבין איזה מיקום כל דירה ביחס לנוף ולכיוון של החלונות?
השירטוטים לא נכוניםזה מופיע לצד השרטוט של הדירה מצד ימין בקטן.
בגדול התשובה היא כן אבל תלוי מתי הקבלן יקרא לכם לחתום על חוזה ומתי הוא יתחייב למסור לכם את הדירה.@יחיאל אינדיק
האם בכל הפרוייקטים של ההגרלה במאי 23- אמורה להיות כזאת רווחיות (פלוס מינוס כמובן)?
לכל פרויקט יש מחיר למטר.האם בכל הפרוייקטים של ההגרלה במאי 23- אמורה להיות כזאת רווחיות (פלוס מינוס כמובן)?
שלח לי מייל@יחיאל אינדיק אני חייב להתייעץ איתך בדחיפות
איך יוצרים איתך קשר?
אני זכיתי באפרידר האם ישלך פרטים?אין פה מישהו שזכה באלעד עם אפרידר?
לפני חצי שנה בערך יצרתי קשר עם הקבלן במייל והוא ענה לי בזה"לאני זכיתי באפרידר האם ישלך פרטים?
לפי אתר משרד השיכון אין עדיין היתר ועדה, אין לי מושג למה, אבל זה לא אומר שהפרויקט תקוע.השאלה היא אם עכשיו יש התקדמות או משהו כי שמעתי שיש פרויקטים מסוימים באיזור שתקועים בגלל בעיה בעצם קניית השטח אשמח לדעת אם מישהו שמע על זה? והאם הפרויקט הזה גם תקוע?
נראה שזה לא מעודכן באתר משרד השיכון, כי באתר של אפרידר כתוב שהוגשה בקשה להיתרלפי אתר משרד השיכון אין עדיין היתר ועדה, אין לי מושג למה, אבל זה לא אומר שהפרויקט תקוע.
בכל מקרה אני לא חושב שאתה צריך לדאוג, המחיר נשאר אותו מחיר, אין הצמדה למדד לפני חתימה על חוזה. אתה תקבל את כל המידע שאתה צריך כשיתחיל השיווק.
יתכן, אבל בכל מקרה לא התקבל היתר.נראה שזה לא מעודכן באתר משרד השיכון, כי באתר של אפרידר כתוב שהוגשה בקשה להיתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: