מתייעץ צעיר
משתמש פעיל
טירוףףףףףףףףףףףףף
הייתי מספר 46 בהמתנה ועכשיו זכיתי באלעד!!
אם אני מבטל זכיה אני כבר לא חוזר להמתנה נכון?
לא. לא חוזרים לרשימות ההמתנה. כי כשזכית נפלטת מכל הרשימות הנ"ל. אבל אל תצטער מידי, כי גם הזכיה באלעד נחמדה מאד.טירוףףףףףףףףףףףףף
באמת? חבללא. לא חוזרים לרשימות ההמתנה. כי כשזכית נפלטת מכל הרשימות הנ"ל. אבל אל תצטער מידי, כי גם הזכיה באלעד נחמדה מאד.
נכון. וגם הרווח בבית שמש גבוה יותר. אבל כך רצה הקב"ה בשבילו. ובסה"כ הוא גם כן הרוויח יפה, ומצבו טוב יותר מעשרות אלפי הזוגות שלא זכו בשום מקום.באמת? חבל
נכון אלעד נחמדה, אבל פה זה משהו של התחילה הבניה
ובאלעד זה לחכות עכשיו שוב..
החלטת ועדה זה עדיין לא היתר.אני רואה שגם מצב ההיתר עודכן באתר - וכתוב כעת שיש החלטת ועדה עבור 1134 דירות
נכון. אבל זה עדכון מהמצב לפני כמה ימים שהיה כתוב "לא הוגשה בקשה להיתר"החלטת ועדה זה עדיין לא היתר.
זה הולך לבן מקום או לחופשיעוד 112 זוכים! וואו!
אגב, מן הסתם חלק מהם כבר התייאשו וקנו בשוק החופשי, ועכשיו זכייתם תעבור הלאה לבאים בתור...
עדכון מקום עדיין לא זכיההאם זכיתי ?? או שזה מעודכן אחרי ההתר החדש מיקומי בתור זה93
24/07/2022 2052 03/07/2022 17/07/2022 492 חסרי דיור בית שמש לא לא 794 לא זכה 93
שמת לב אולי איזה מקום היית לפני כן?
ביצוע פעולות תאריך הגרלה סוג הגרלה מספר הגרלה תחילת הרשמה סיום הרשמה דירות בהגרלה זכאות יישוב בן מקום משפר דיור *מיקום זכייה מצבך בהגרלה **מקומך בתור ***מקומך בתור כבן מקום ביטול השתתפות 24/07/2022 2052 03/07/2022 17/07/2022 492 חסרי דיור בית שמש לא לא 794 לא זכה 93
מה הכוונה?שמת לב אולי איזה מקום היית לפני כן?
איזה מקום בתור היית בשבועות הקודמים? אני מנסה לבדוק אם אכן התקדמת עכשיו ל93מה הכוונה?
כנראה התקדמת הרבה אבל כנראה אין כ"כ סיכוי לזכיה שים לב @בית שמשניק הוא זכה במקום 794 מי שזכה היום היה 580 ומעלהמה הכוונה?
240 לפני ההגרלה ההאחרונה שהייתהאיזה מקום בתור היית בשבועות הקודמים? אני מנסה לבדוק אם אכן התקדמת עכשיו ל93
מדוע אם יש עוד 112 דירות חדשות השאלה רק כמה הולך לבן מקום?? אולי היה ביטולים וזכיות של חלק מה240?כנראה התקדמת הרבה אבל כנראה אין כ"כ סיכוי לזכיה שים לב הוא זכה במקום 794 מי שזכה היום היה 580 ומעלה
אז ירדו 112 של הזוכים החדשים ועוד 35 שזכו בהגרלות אחרות או שביטלו. ולכן עכשיו אתה במקום 93 בתור240 לפני ההגרלה ההאחרונה שהייתה
היית 240 ה112 דירות קידם אותך ל93מדוע אם יש עוד 112 דירות חדשות השאלה רק כמה הולך לבן מקום??
תודה אבל נראה לך שזה התעדכן כזה מהר הזכיות של ה112?אז ירדו 112 של הזוכים החדשים ועוד 35 שזכו בהגרלות אחרות או שביטלו. ולכן עכשיו אתה במקום 93 בתור
זה מתעדכן אוטומטי אח שלי זכה והוא קיבל הודעה בשבתתודה אבל נראה לך שזה התעדכן כזה מהר הזכיות של ה112?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: