בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
שמעתי הערב מאחד המתווכים בעיר שהחל שיווק לשוק החופשי במחירים החל מ1.9 ל3 חד', בתנאי תשלום של 20/80.דיברתי עם מישהו ששמע משמחה גריידינגר מחברת נתיב שאוטוטו
מתחילים בשיווק.
שמעתי הערב מאחד המתווכים בעיר שהחל שיווק לשוק החופשי במחירים החל מ1.9 ל3 חד', בתנאי תשלום של 20/80.דיברתי עם מישהו ששמע משמחה גריידינגר מחברת נתיב שאוטוטו
מתחילים בשיווק.
כן, ב"ה גם אני בין הזוכים וקיבלתי מכתב כזה, אך השאלה מה זה מבטא? האם יש כאן משהו שכבר עבר תהליך של רכישת דירה במחיר למשתכן ויכול להבהיר מה זה אומר.מניח שחלק גדול קיבלו את המכתב, אבל לאלו שלא, מצרף לכם מכתב שקיבלנו היום ב"ה.
ה' יעזור הלאה.
זה אומר שבעוד כמה חודשים בעז"ה תוזמן לבחור דירה בהנחה של כ600K ממחיר השוק (ואפילו יותר).כן, ב"ה גם אני בין הזוכים וקיבלתי מכתב כזה, אך השאלה מה זה מבטא? האם יש כאן משהו שכבר עבר תהליך של רכישת דירה במחיר למשתכן ויכול להבהיר מה זה אומר.
תודה.
מישהו יכול לשלוח לי מפות של השכונה עם כל מה שמתוכנן שם?
ההפרש שיש בין הפרוספקט להגרלה זה כי יש דירות שהתקבלו מוכר אותן בשוק החופשי ולא במחיר למשתכןמישהו יודע האם גדל מספר הדירות בהגרלה כי באתר של משרד השיכון מופיע שיש 1036 דירות בפרוייקט ובפרוספקט מופיע 1057 ואם כן האם זה כבר מעודכן ( שואל בשביל מישהו שקרוב לזכות)
גם באתר של משרד השיכון הם מתכוונים לכלל הדירות בהגרלה יש רק 492 דירותההפרש שיש בין הפרוספקט להגרלה זה כי יש דירות שהתקבלו מוכר אותן בשוק החופשי ולא במחיר למשתכן
כנראה ביקשו תוספת דירותגם באתר של משרד השיכון הם מתכוונים לכלל הדירות בהגרלה יש רק 492 דירות
צפה בקובץ המצורף 1448805
השאלה אם זה יוסיף דירות למחיר למשתכןכנראה ביקשו תוספת דירות
לא.השאלה אם זה יוסיף דירות למחיר למשתכן
למה, זה לא שמחיר למשתכן זה לפי אחוזים מכלל הדירות ואם יש תוספת זה אמור להוסיף גם למחיר למשתכן
אתה מסתמך על משהו או שזה דעתך האישית??האחוזים הם מכמות הדירות הראשונה, ואם מוסיפים דירות הדירות הנוספות נמכרות לשוק החופשי.
לא נכון.האחוזים הם מכמות הדירות הראשונה, ואם מוסיפים דירות הדירות הנוספות נמכרות לשוק החופשי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: