אכלנו ממנה כל השבת והשתמשנו בלחמניות ללחם משנה.זה היה בתור פיצויאו בתור עונש שהתלוננתם
מה עושים עם כזו חלה ענקית (חוץ משמחות) אפי' במקפיא נ"ל שאין מקום
אכלנו ממנה כל השבת והשתמשנו בלחמניות ללחם משנה.זה היה בתור פיצויאו בתור עונש שהתלוננתם
מה עושים עם כזו חלה ענקית (חוץ משמחות) אפי' במקפיא נ"ל שאין מקום
צריך לבדוק במאפיה שם למי מהעובדים חסר בורגלנו קרה לפני 30 שנה מצאנו בורג משמעותי בתוך לחם
לשבת הבאה קבלנו חלה של אדמורי''ם משהו ענק..................
בדיוקזה די חמור
כי כמו שנפל שקל אז היה יכול ליפול אגוז, שומשום, בוטנים או כל אלרגן אחר שלא בטוח שמצוין על האריזה ועלול לגרום למוות ח''ו.
זה לא יקרה גם אם ימצאו חתול בתוך בורקסבקיצור, לפי המצב אפשר לסגור את כל המפעלים, וכולם חוזרים לעבוד את האדמה....
אני על תירס, תפסתי ראשון
שאלה טובה..למה יש לנו משרד הבריאות?!
להפחיד בקורונה או לטפל בענינים אלו?????
נראה כי המשרד להגנת הסביבה כבר יותר רלונטיתזה לא יקרה גם אם ימצאו חתול בתוך בורקס
מזעזע ביותר
אני מצאתי בתוך קופסת שימורים מקק שלם יש לי טראומה עד עכשיו מהחברה!
וחברה של אחותי מצאה במנת ציפס-חם מקק-ציפסי שלם..
קפץ
ומצא את מותו.
אני לא יודע מה איתכם אבל אני מתיישב מהיום לארוחה עם כף ומזלג וK300פעם חבר של אח שלי מצא מקק שלם לא פחות ולא יותר בתוך בורקס תפו"א
בסוף לא.טעמתם?!
למה? כדי להגן על בעלי החיים שמוצאים באוכל?...נראה כי המשרד להגנת הסביבה כבר יותר רלונטית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: