גל שני של דמגוגיה זולה
מה קשורה החלטת הגבאים של בית הכנסת הגדול לעקירת דת
מסעדות בילוי ופנאי תרבות מסחר חנויות - סגור
בתי כנסת עד 1000 איש ארבעת המינים מקווה וכפרות - פתוח
מדינת הלכה
גל שני של דמגוגיה זולה
אפשר. בוודאי שאפשר. לצורך נחוץ:אהה.
ברור.
אי אפשר לגדל ילדים בתוך בית 24 שעות .
חייבים שהם ילכו למוסד לימודי לפחות חצי מהיום ובחצי השני יהיו בגינה/משפחה מורחבת.
עכשיו ברצינות. אני מכירה משפחות רבות שחיות עם ילדיהן בשלום ובשמחה ולא מטריד אותן שהילדים בבית,
הם נהנים אחד עם השני, משחקים, קוראים ספרים ועוזרים לאמא.
ואני עניתי לתגובות כאן שנשים כתבו כאילו זה שהילדים בבית זה הדבר הכי גרוע בעולם.
יש שם תפילות כרגיל,בלת''ק
יש אדמורים שהודיעו לחסידיהם, שיתפללו כל אחד במקומו. הצטרף גם האדמו''ר מסערט ויז'ניץ, שהודיע שלא יתפלל לפני העמוד, ושכל אחד יתפלל בעירו.
כמדוני גם צאנז, בויאן, גור, ויש עוד שמגבילים לפחות חלקית.
אני מבינה אותך אבל תרשי לי לחלוק עליךאפשר. בוודאי שאפשר. לצורך נחוץ:
א. אמא פנויה. קרי- גידול ילדים זהו עיסוקה הבלעדי (לא עבודה מהבית, ולא עבודה במשרד).
ב. בית גדול עם מרחבים מרווחים
ג. סדר יום מובנה ומוכר
ד. יציאה מהבית מדי פעם (עם הילדים. עם הילדים. אבל יציאה).
ה. אפשרויות מגוונות להעסקת ילדים (יצירות/ התנסויות בטבע ועוד)
זה מה שעולה לי בשלוף.
כשהתנאים הנ"ל יקוימו- נוכל לדבר
להזכירך דיברתי על משפחות שאני מכירהתזכירי לי כמה ילדים מתחת גיל 13 יש לך בבית?!?
(זוכרת פחות או יותר ששלך כבר נשואים...)
הבעיה במקרה הזה שהעונש הוא לא של הבדאי אלא שלנו!!!ככה זה זה עונשו של בדאי גם כשאומר אמת לא שומעים לו.
ולשפעת גם יש חיסון....כיהודים האמונים על שמירת חיי אדם אנחנו הולכים לבתי כנסת כל חורף - למרות ששפעת היא מחלה קטלנית ולא נעימה ,
ותאונות זה מאד מאד מדבק...נוסעים ברכב ועוד למרות שכולנו יודעים שפעולות כאלו עלולות לגרום למוות של אדם באופן ישיר או עקיף כי זו דרך העולם.
תלוי למי...אז מבחינתם העובדה שיש 3 אנשים משלנו שנפטרו מקורונה - נראית להם מצערת מאד אך לא עוצרת חיים.
אני מבינה אותך אבל תרשי לי לחלוק עליך
יש נשים שעובדות ויש להן בית קטן ומשפחה ברוכה ואין כ"כ אפשרויות מגוונות להעסקת הילדים וכו'ו כו'
ובכל זאת הן שמחות לגדל את ילדיהן. ומצירות כל יום שאין הדבר מתאפשר להן. רואות בסגר הזה הזדמנות גדולה להשלמת פערים. וכן, גם בתשלום כמו מריבות, שעמום ויצאה לפעמים מהכלים.....
הבעיה במקרה הזה שהעונש הוא לא של הבדאי אלא שלנו!!!
ולשפעת גם יש חיסון....
ותאונות זה מאד מאד מדבק...
תלוי למי...
אבל מה לעשות שזה לא רק 3 אנשים זה הרבה יותר!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: