לא מצליחה להבין.אין מה לעשות, אכן מדיניות ההפחדה לא הוכיחה את עצמה. לא מאמינים? צאו לרחובות (גם בת"א) והיווכחו בעיניכם. כבר חז"ל סיפרו על השקרן שקרא 'זאב זאב'.
שקרגם בויאן
ברשות הרבים אנשים מודים גם לחברה המרכזית למימוש זכויות...לא אמרתי שאסור לך לדבר רק אמרתי שכנראה לכן זה לא מפחיד אותך....
שוב האשמות המופרכות והאכזריות הללו!!!
אם אני ראה לך צילום של מכתב שכתבה משפחת נבנצל שאביהם נפטר מקורונה שהיא מודה לצוות ביה''ח על הטיפול המסור(ברשות הרבים של יתד נאמן) זה ירגיע אותך?
פרסמו שהם פותחים את הקלויזן שלהם בכל הארץ. מחר בערב כבר אדע אם זה שקר או לא.
אמת שפותחים בכל הארץ,פרסמו שהם פותחים את הקלויזן שלהם בכל הארץ. מחר בערב כבר אדע אם זה שקר או לא.
סרט ויזניץ ביטלו את ר"ה במחיצת האדמו"ר גם כן.
איפה יש שם מקום, הם כבר סיימו לבנות את בית המדרש מחדש?אמת שפותחים בכל הארץ,
אבל חסר פה עוד אמת - כמעט כולם פתוחים כל שנה...
נשאר ציבור גדול יותר מאשר בכל שנה,
אבל המוני המונים באים לרבי.
נניח שהבנתי מה שלושת הנקודות באים לבטאות אבל עדיין משפחה שמודה בשמה לביה''ח למרות שאביהם נלקח מה זה אומר?ברשות הרבים אנשים מודים גם לחברה המרכזית למימוש זכויות...
וכמובן גם ללא אדישות מסוכנת....שנה טובה, רגועה ומברוכת. לכולנו.
ללא מחלות ואמוציות.
באמת יש על זה אשכולנראה שלכבוד ראש השנה פרוג החליטו לקשט את כל הניקים בסרט ירוק חדש
חזל"ש לנושא האשכול...
בגדול כן.איפה יש שם מקום, הם כבר סיימו לבנות את בית המדרש מחדש?
או היסטריה מטורפת.וכמובן גם ללא אדישות מסוכנת....
קשה לי להבין למה אמהות שנשארות עם הילדים בבית נהיות חולות נפשית.
למה הבאתם ילדים???
הם גם יקנסו את מי שילך לשחק אצל השכנים?
הנושא הזוי בכל קנה מידההדרך היחידה היא הסברה
ואנו כיהודים מקפידים על שמירת חיי אדם גם אם ימותו פחות בני אדם מהתחזיות של משה''ב
(להזכירך רק בשבוע וחצי האחרון נפטרו 3 אנשים משלנו מקרונה אם מגזרים אחרים פחות חשובים בעיניך...)
אהה.אמא שתכננה לגדל ילדים כלואים 24/7 בתוככי בית איתה.
אהה.
ברור.
אי אפשר לגדל ילדים בתוך בית 24 שעות .
חייבים שהם ילכו למוסד לימודי לפחות חצי מהיום ובחצי השני יהיו בגינה/משפחה מורחבת.
עכשיו ברצינות. אני מכירה משפחות רבות שחיות עם ילדיהן בשלום ובשמחה ולא מטריד אותן שהילדים בבית,
הם נהנים אחד עם השני, משחקים, קוראים ספרים ועוזרים לאמא.
ואני עניתי לתגובות כאן שנשים כתבו כאילו זה שהילדים בבית זה הדבר הכי גרוע בעולם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: