הם יעשו את זה עם או בלי ההתגרות אז זו לא טענה...
מסכן בעל החנות שהערבי גנב ממנה... צריך לשאול רב אם מותר להשתמש...דוקא אחותי קנתה לי בושם ב20 שח פעם אחת אצל ערבוצי וזה היה מעולה דוקא
מסכן בעל החנות שהערבי גנב ממנה... צריך לשאול רב אם מותר להשתמש...
סתם, גם אם יש ריח, תמיד זה בושם מזוייף - לא שבטוח זה רע, רק זה לא בדיוק הריח האמיתית, זה מתנדף מהר מדי, ולפעמים רווי בחומרים שעלולים להיות לא ידידותיים כל כך...דוקא אחותי קנתה לי בושם ב20 שח פעם אחת אצל ערבוצי וזה היה מעולה דוקא
יפה ששאלתם. יש הרבה שלא חושבים ע"ז....שאלנו רב ואמר שמותר,
היה יאוש ושינוי רשות
ולכן, מצווה לשלם לאותו ערבוצקי בכסף מזוייף....סתם, גם אם יש ריח, תמיד זה בושם מזוייף
המברגות זה לא פריט בודד... ובכל מקרה זה התשובה שקבלנויפה ששאלתם. יש הרבה שלא חושבים ע"ז....
למעשה, לא ברור שבגניבה מחנות של פריט בודד מהמדף יש ייאוש, כי ייקח הרבה זמן עד שהבעלים ישים לב, אם בכלל.
זה באמת היה מזויף אבל לא רע ...סתם, גם אם יש ריח, תמיד זה בושם מזוייף - לא שבטוח זה רע, רק זה לא בדיוק הריח האמיתית, זה מתנדף מהר מדי, ולפעמים רווי בחומרים שעלולים להיות לא ידידותיים כל כך...
בעלי קנה, האיש רדף אחריו שלוש רחובותעוד מישהי קנתה?
מה אתם רוצים שהמשטרה תעשה?בעלי קנה, האיש רדף אחריו שלוש רחובות
הוא שילם שלושים שקל
זה מים עם טיפה ריח חמוד שלא נשאר ליותר משלוש שניות.
אגב אין אפשרות איכשהו לתפוס אותו? לומר משהו למשטרה? זה הגיוני שהוא ככה גונב לאנשים, ופתאום אני רואה שזה קורה לכולם למה רק המשטרה לא יודעת?
חוק בריאות העםעל איזה חוק הוא עובר?
לא יודעתמה אתם רוצים שהמשטרה תעשה?
על איזה חוק הוא עובר?
וזה באמת נראה כמו רולקס???פעם באיזה חניון באשדוד התלבש עלי אחד ניסה למכור לי *רולקס אורגינל* התחיל ב500 ירד ל20 באיזשהו שלב הציע לי 100 ש"ח על הפלאפון שלי וכשהבין אחרי נסיונות רבים שהוא לא יוציא ממני שקל ולא פלאפון - ביקש מסטיק
לא צריכים אחד מעוטף עזה. אפשר לשאול אותי (צפונית).?????????????????????????????????????????????????????????????????
תשאלו את מי שגר בעוטף עזה אם אנשים הם אנשים טובים
בא לי!קנינו משקפת ממש איכותית ב15 שקל. מחיר התחלתי 500.
הונאה.מה אתם רוצים שהמשטרה תעשה?
על איזה חוק הוא עובר?
מותר לכל אחד לבקש איזה מחיר שהוא רוצה, וזה לא באמת סתם מים, יש לזה ריח כל שהוא וגם אם הוא לא הכי חזק זה כבר משהו שיכול להיות מתומחר בכסף, וזיוף זה לא כי יש תמיד הבדלים בין המקורי לזה, ובכל אופן השוק מוצף בזיופים של כל מוצר שני ולא נראה שיש למשטרה שיניים או רצון להתעסק בזה, כך שלהטפל לערבים האלו זה הדבר האחרון שחסר למשטרה לעשות.לא יודעת
על זיוף
על שהם מוכרים מזויף ומנסים לגבות כאילו זה מקורי
על שממלאים לך מים באריזות ריקות של בושם
הונאה לכל דבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: