דרוש מידע זהירות! עוקץ בגאולה!!!

מוסיף והולך

משתמש צעיר
עובדה שתמיד הם בורחים ממשטרה,
חחחה, נראה לך שהדבר היחיד שהם עושים זה למכור מים בעטיפה של קוקו? כנראה בדרך לגאולה יש להם עוד כמה עיסוקים....
בקיצור: לא נראים כמו אנשים שמסתדרים עם משטרה, בלי קשר למקדחה והקוקו המזוייפים...

אאא א

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
ידוע ומפורסם הענין עם הערבים,
זה כבר שנים רבות לפחות 15 שנה, הם עומדים במקומות מרכזיים, גאולה, תחנה מרכזית וכדמ'
ומוכרים הרבה מוצרים, רובם המוחץ מזוייפים, ומיעוטם גנובים,
הרי כל אחד מבין שמברגה חשמלית של חברת בוש, שעולה כמה אלפים, לא יכול לעלות אצל הערבי 200 ש"ח, ואחרי המתקחות קלה, זה יורד גם ל50, וכן בושם של 200 או 300 שקל, עולה 30 שקל.
לקנות אצלם זה גם חשש קניה של סחורה גנובה, ומלבד זאת, זה פשוט לזרוק כסף לפח.

אאא א

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
בלת"ק
נראה לי קצת מוזר שהוא יעיז למכור בושם שבתוכו מים ככה בגלוי
אפשר לבקש ממנו 'לטעום' מהבושם ולראות
יש איזה ריח כל שהוא, בסגנון של מטהר אויר,
ולפעמים זה ארוז יפה, והוא דוחף לך את זה, ואתה אומר לעצמך 30 40 ש"ח מה כבר יכול להיות,
זה לא מאתיים שקל שבודקים כמה פעמים לפני כן.

לאבאלי

משתמש פעיל
תכל'ס מבחינת שיווק הם כרישים
מהמוצלחים שבהם הצליח לדחוף לי מכשיר מס'אז בשווי 1,000 שקל ב 50 ש"ח בלבד הייתי בטוח שעשיתי את עסקת חיי במיוחד אחרי שהוא הדגים לי את נפלאות המכשיר על גבי הדואב
הגעתי הביתה והסתכלתי על זה ראיתי שזה חצוי כמעט לשניים ומודבק עם סלוטייפ
רק הערבי החזיק את המכשיר כשחציו השבור בתוך שקית שחורה וכך לא שמתי לב
עד שהמכשיר יצא לגמרי מכלל שימוש זה היה עניין של דקות

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
כדאי לציין.
שכחלק מהשיטה הם מחזיקים לפעמים בושם "אורגינל-"אורגינל" ומשפריצים ללקוח ומראים לו שהריח נשאר.
מה שהם לא מספרים שזה האורגינל היחיד שיש בפקאלע שלהם...

לדעתי, אנשים קונים אפילו שהם יודעים שזה מזוייף בגלל הריגוש ש"אולי אולי בסוף זה יתגלה כמקורי", "ומה זה בכלל 20 ש"ח?"
ריגוש של לוטו...

אסתר פ

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
משתולל עכשיו גל חדש של קורונה ואבעבועות הקוף הגיוני שזה משליך דרסטית על חוש הריח
חבל סתם להפיל הכול על ערבי תמים וחינני שרוצה להביא טרף לקינדערלאך שלו
חזק
מצחיק
חבל להוביל את האשכול למקומות לא נכונים,
אני הזהרתי
אמיתי
נעקצתי
שלא גם אתם

היה איזה סיפור שאחד כזה בא למישהו בירושלים ורצה למכור לו שעון בחמישים שקל והיהודי הזה לא היה תמים ושלם לו חמישים שקל שאלו אותו אחרי זה מה הוא עשה אז הוא ענה להם שאחרי שהוא עשה כזה דבר לערבי אז הערבי לא יישן עכשיו כל הלילה וכל הזמן יתחרט למה הוא לא ביקש יותר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה