דרוש מידע זהירות! עוקץ בגאולה!!!

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני לא מבין
ערבים הם אנשים טובים .

פאנטה

משתמש סופר מקצוען
פעם באיזה חניון באשדוד התלבש עלי אחד ניסה למכור לי *רולקס אורגינל* התחיל ב500 ירד ל20 באיזשהו שלב הציע לי 100 ש"ח על הפלאפון שלי וכשהבין אחרי נסיונות רבים שהוא לא יוציא ממני שקל ולא פלאפון - ביקש מסטיק
ביקש מסטיק?
כלומר מכרת לו את זה, דא?:p
תתחיל ב500 תרד ל20... באיזשהו שלב וכו..;)

ראובן שפירא

משתמש פעיל
הוזכר כבר, אבל מדובר בקבוצה של שלושה ערבים שעומדים במקומות קבעועים בגאולה כבר למעלה מחצי שנה ומוכרים קבוע מברגות, מסאז' ובושמים, על הבושם אני לא יודע, אבל לקנות מהם מברגה שהיא חיקוי מצויין של טושיבה ב40 ש"ח זה שווה את זה, מישהו אמר לי שזה מחזיק לו מעמד כבר חצי שנה מצויין. בא נראה מה יהיה עם זה בסוכות...

תילתן

משתמש סופר מקצוען
הוזכר כבר, אבל מדובר בקבוצה של שלושה ערבים שעומדים במקומות קבעועים בגאולה כבר למעלה מחצי שנה ומוכרים קבוע מברגות, מסאז' ובושמים, על הבושם אני לא יודע, אבל לקנות מהם מברגה שהיא חיקוי מצויין של טושיבה ב40 ש"ח זה שווה את זה, מישהו אמר לי שזה מחזיק לו מעמד כבר חצי שנה מצויין. בא נראה מה יהיה עם זה בסוכות...
כשרוכל ערבי מוכר לך מקדחה בארבעים היא עלתה לו ארבע ושווה ארבע אגורות..
זה סגנון המסחר שלהם

ראובן שפירא

משתמש פעיל
כשרוכל ערבי מוכר לך מקדחה בארבעים היא עלתה לו ארבע ושווה ארבע אגורות..
זה סגנון המסחר שלהם
ניסיתי להוריד אותו פעם, הצלחתי עד שלושים, ואז שלפתי שטר של עשרים מהכיס ואמרתי לו - זה מה שיש לי, הוא פלט קללה עסיסית וברח מהמקום. ובכל אופן זה שווה גם ארבעים, מה לעשות.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
ניסיתי להוריד אותו פעם, הצלחתי עד שלושים, ואז שלפתי שטר של עשרים מהכיס ואמרתי לו - זה מה שיש לי, הוא פלט קללה עסיסית וברח מהמקום. ובכל אופן זה שווה גם ארבעים, מה לעשות.
גם כשהוא ימכור לך את אותה מקדחה ב - 4000 הוא יפלוט את אותה קללה בדיוק ...
תבקר בשווקים של איסטנבול ותלמד שזה שיטת העבודה שלהם

USHER

משתמש מקצוען

הדבש והעוקץ

משתמש מקצוען
עדיף לשלם יותר ולקנות מ"אחיך". בכלל לא כדאי לפרנס אותם וגם לא לתת להם דריסת רגל באזורים שלנו.
זה שלא תקנה לא יבריח אותם מהאזור
זה רק ישאיר אותם שם יותר זמן עד לתפיסת הקרבן הבא.

רוגעל'ה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מה הסיפור?
מעשים שהיו או רק חשד?

לפני מלא שנים, כשהייתי בחורה ניגש אלי אחד בגאולה, ניסה למכור לי משהו, לא התייחסתי.
והלכתי לטלפן מהטלפון הציבורי (כן, פעם היה כזה) הוא עמד לידי וזרק לי איזה מילה לא במקום, שלקחתי את הרגליים ועפתי משם.

י מ פ

משתמש צעיר
זהירות משתלמת! לא תמיד רואים את ההפסד ברגע הראשון,
הרי הם אנשים לא צפויים...אין אחריות על המוצרים שלהם ומי רוצה לזרוק כסף(אפילו כמה שקלים) לפח?

לאבאלי

משתמש פעיל
כבר תקופה שמסתובב בגאולה ערבי שנוכר בשמים ממותגים ידועים, -קוקו שנל, וסרצה ועוד
הוא מתחיל מ180 שח, וכשאומרים לו שאין 180 שח אז הוא יורד ל100, ואם אין- אז כמה שיש לך-
תכלס חשוד מאוד מאוד,
בקיצור- נראה ממש בושם אמיתי, אבל מכיל נוזל בלי שום ריח! מים כנראה,
שימו לב לא לקנות!
תברחו ממנו!
אני אמרתי שיש לי רק 20 שח והסכים, אח''כ נודע לי לעוקץ, אז כפרה בתור קישוט למדף;)
עוד מישהי קנתה?
משתולל עכשיו גל חדש של קורונה ואבעבועות הקוף הגיוני שזה משליך דרסטית על חוש הריח
חבל סתם להפיל הכול על ערבי תמים וחינני שרוצה להביא טרף לקינדערלאך שלו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה