את העוגה הזאת המציאה גיסתי המוכשרת!!
היא מתבססת על רעיון של כדורי שוקולד,
ולכן אנחנו קוראים לה "עוגת כדורי שוקולד"
היא עוגה ממכרת בטרוף וקלה להכנה - ללא אפיה!
נס שהספקתי לצלם שהתבנית עוד הייתה מלאה
והנה המתכון לפני שתאכלו את התמונה...
עוגת כדורי שוקולד
החומרים:
1 מרגרינה
רבע כוס יין מתוק
1 ורבע כוסות מים
1 ושלושת רבעי כוס סוכר
חצי כוס קקאו
3/4 כוס פודינג וניל
1 סוכר וניל
400 גרם ביסקוויטים חומים
400 גרם ביסקוויטים לבנים
1 וחצי חב' שוקולד מריר
קצת שמן
אופן ההכנה:
שכבה א':
בסיר על אש נמוכה:
1/2 מרגרינה, רבע כוס יין מתוק, 1/2 כוס מים, כוס סוכר, 1/2 כוס קקאו.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים חומים מרוסקים (5 כוסות ח"פ מרוסק)
שוטחים על תבנית חד פעמית מלבנית רגילה, מיישרים את העיסה ומקפיאים.
שכבה ב':
בסיר על אש בינונית:
1/2 מרגרינה, 3/4 כוס מים, 3/4 כוס פודינג וניל, 1 סוכר וניל, 3/4 כוס סוכר.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים לבנים מרוסקים
ולשטוח על שכבה א' ולא לשים במקפיא כדי שהשכבות ידבקו היטב אחת לשניה.
לציפוי:
בסיר על אש נמוכה:
חבילה וחצי שוקולד מריר ו 4 כפות שמן.
כשזה נמס לצקת מעל ולשים בהקפאה.
לאחר שהציפוי מתקשה היטב במקפיא להוציא ולחתוך.
בהצלחה ובתאבון!!
היא מתבססת על רעיון של כדורי שוקולד,
ולכן אנחנו קוראים לה "עוגת כדורי שוקולד"
היא עוגה ממכרת בטרוף וקלה להכנה - ללא אפיה!
נס שהספקתי לצלם שהתבנית עוד הייתה מלאה
והנה המתכון לפני שתאכלו את התמונה...
עוגת כדורי שוקולד
החומרים:
1 מרגרינה
רבע כוס יין מתוק
1 ורבע כוסות מים
1 ושלושת רבעי כוס סוכר
חצי כוס קקאו
3/4 כוס פודינג וניל
1 סוכר וניל
400 גרם ביסקוויטים חומים
400 גרם ביסקוויטים לבנים
1 וחצי חב' שוקולד מריר
קצת שמן
אופן ההכנה:
שכבה א':
בסיר על אש נמוכה:
1/2 מרגרינה, רבע כוס יין מתוק, 1/2 כוס מים, כוס סוכר, 1/2 כוס קקאו.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים חומים מרוסקים (5 כוסות ח"פ מרוסק)
שוטחים על תבנית חד פעמית מלבנית רגילה, מיישרים את העיסה ומקפיאים.
שכבה ב':
בסיר על אש בינונית:
1/2 מרגרינה, 3/4 כוס מים, 3/4 כוס פודינג וניל, 1 סוכר וניל, 3/4 כוס סוכר.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים לבנים מרוסקים
ולשטוח על שכבה א' ולא לשים במקפיא כדי שהשכבות ידבקו היטב אחת לשניה.
לציפוי:
בסיר על אש נמוכה:
חבילה וחצי שוקולד מריר ו 4 כפות שמן.
כשזה נמס לצקת מעל ולשים בהקפאה.
לאחר שהציפוי מתקשה היטב במקפיא להוציא ולחתוך.
בהצלחה ובתאבון!!