מור זה לא פאסיבי?חוץ מאינפיניטי אז זה המצב כרגע.
מור זה לא פאסיבי?חוץ מאינפיניטי אז זה המצב כרגע.
זה הכי טוב שיכול להיות בהנחה ואתה מבין את מהות ההשקעה במסלול הזה...שאלת תם:
אני בכלל לא מבין כלום בנושא הנ"ל!
נולד לי ילד, ראיתי את הכותרת בפתיחת האשכול, אמרתי יאללה שמתי את החיסכון שלו באינפניטי-הלכה.
עכשיו קצת עברתי על ההודעות האחרונות ואני רואה שההתלהבות היא לא משהו משהו.
מה תכלס' זה טוב יותר מאחרים?
עשיתי נכון? (בכל מקרה אין לי שום מידע ואין לי את מי לשאול והייתי עושה אן דן דינו)
להעביר?
היה טעות בדיווח מדיניות ההשקעה של אינפינטי וזה תוקן ב"ה, ולכן לא צריך להתייחס לכל ההודעות האחרונות.עכשיו קצת עברתי על ההודעות האחרונות ואני רואה שההתלהבות היא לא משהו משהו.
מור היא לא פאסיבית וגם ללא הכשר.מור זה לא פאסיבי?
לאחרונה הוסרה הכשרות.מור היא לא פאסיבית וגם ללא הכשר.
א. זה ממש לא מדויק שהכל נעשה באמצעות חוזים עתידיים.בנוסף, אולי (מדגיש אולי) פאסיבית לא צריך כשרות כי המעקב בישראל הוא באמצעות חוזים עתידיים.
לא הכל, אבל המדד הישראלי לא נעקב באמצעות חוזים? אלא אייך?א. זה ממש לא מדויק שהכל נעשה באמצעות חוזים עתידיים.
1. לא ידעתי שבחיסכון לכל ילד יש הלוואות לעמיתים, איזה עמיתים?ב. יש את נושא ההלוואות לעמיתים שזה יכול להיות מאד בעייתי אם אין למסלול הכשר.
נחשב לאחד המדדים המצוינים, למה?מסלול זה הינו מסלול מנייתי )100% מניות(, העוקב אחר מדד המניות העולמי ACWI MSCI( מניות של כ3,000- החברות הגדולות בעולם(, הנחשב לאחד המדדים המצוינים בעולם.
זהו אפיק השקעה שבו הקרן מלווה בריבית לעמיתים (כלומר למי שיש לו כספים בקרן).משהו יכול להסביר מה הכוונה הלוואות לעמיתים?
הזזזזזזיה...העברתי את כל הילדים.....[אחחחחד אחחחחד......מאוד מייגע...לא פלא שטעיתי שוב ושוב]
שכויייח......
לשלוח להם מייל, או דרך הצור קשר.ניסיתי להעביר את הילדים שלי לאינפיניטי מלפני מספר חודשים
ועדיין ילד אחד לא מופיע שם
איך אפשר לבדוק איתם מה קורה אם זה?
יש לאינפניטי איזה שהוא איזור אישי שאפשר לראות ולעקוב מה קורה?
שמתי את החיסכון של הילד שלי שם וקיבלתי אישור מהביטוח לאומי.
רק מעניין אותי לעקוב גם באיזור האישי שם מה קורה עם זה.
משיטוט מהיר באינטרנט לא בדיוק מצאתי כזה דבר.
אשמח אם מישהו יעלה לי קישור רלוונטי.
שכוייח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: