כן היא ממש חמודה הכושית הזו, מאד מקצועית!
איזה תמימות ראית במהלך הסרט?ולמי שעוד נותרה הזדמנות, שתרוץ!!! סרט מהמם, עשה לי ממש גולות בגרון..מרגש ונוגע ללב,
שחקניות אלופות ומקצועיות!! (רק קצת תמהתי על תמימותה המטופשת של יעל,שאגב מציגה מדהים)
עבדו על יעל כל כך הרבה פעמים, והיא עם כל המומחיות שלה לא קולטת, זה היה קצת מדי..אבל באמת הסרט מושלם,איזה תמימות ראית במהלך הסרט?
היי סליחה אולי לא הובנתיבטוח שזה לא בקטע רע
אבל עדיף לא להתבטא ככה
גם לא בצחוק
אגב את כותבת ממש קולח ונעים לקריאה!!!!
אני גם רציתי לשאול את יעל, למה למה למהולמי שעוד נותרה הזדמנות, שתרוץ!!! סרט מהמם, עשה לי ממש גולות בגרון..מרגש ונוגע ללב,
שחקניות אלופות ומקצועיות!! (רק קצת תמהתי על תמימותה המטופשת של יעל,שאגב מציגה מדהים)
אני לא מהמקצוע, אבל חז"ל אמרו שהשוחד מעוור עיניים, ויתכן שיחס או קשר חם הוא סוג של שוחד.אני גם רציתי לשאול את יעל, למה למה למה
את מאבחנת את כל העולם חוץ מאת דודה שלך שמשקרת לך בפרצוף!
ונעמה אחר כך הסבירה לה שזה בגלל שהיא התלהבה מקירבת המשפחה ביניהן
ולכן היה מעניין אותי שמישהי מהמקצוע, תגיד לנו אם יכול לקרות שאחת שמבינה בזה פשוט תפספס ככה.
כן, גם אני שמעתי את זההרבה מזכירות כאן את דינה,
אצלינו במשפחה והחברות ידעו לאמר שהיא כלל לא הפיקה את הסרט, אלא מכרה את השם שלה למפיקה אחרת בשם שטרן,
וזה גם היה כתוב בסוף הסרט, מתחת לשם דינה פרלשטיין - מפיקה בפועל... שטרן
מישהי שמעה מזה?
דינה הפיקה. מהכרות אישית.הרבה מזכירות כאן את דינה,
אצלינו במשפחה והחברות ידעו לאמר שהיא כלל לא הפיקה את הסרט, אלא מכרה את השם שלה למפיקה אחרת בשם שטרן,
מישהי שמעה מזה?
עכשיו סקרנת...את מההפקה?דינה הפיקה. מהכרות אישית.
אולי לא שמת לב שהילדה מהמנזר-סווטה, הזריקה לה חומר נוגד שהנזירה השתולה נתנה להאני לא מהמקצוע, אבל חז"ל אמרו שהשוחד מעוור עיניים, ויתכן שיחס או קשר חם הוא סוג של שוחד.
בכל אופן, מצטרפת לשאלתך ומוסיפה עוד שאלה:
יעל ננטשת באמצע היפנוזה - זה מציאותי שהיא תחזור ככה לקרקע בלי שמישהו מקצועי יוציא אותה מזה?
ומציינת שוב, שהסרט נהדר ונהננו מאד!
גם אני שמעתי את זה...הרבה מזכירות כאן את דינה,
מישהי שמעה מזה?
אבל פנדורה אומרת שלאגם אני שמעתי את זה...
שהיא מכרה את השם שלה למפיקה שלה.
ולכן ההפקה היא אותו דבר רק דינה לא עומדת מאחוריה
סווטה הזריקה לה חומר נגד הגז נראה לי.אולי לא שמת לב שהילדה מהמנזר-סווטה, הזריקה לה חומר נוגד שהנזירה השתולה נתנה לה
הרבה מזכירות כאן את דינה,
מישהי שמעה מזה?
דווקא כן.לנו מה נועה (אלינה) חיפשה בצרפת ומיהי החברה שלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: