איפה?אולם עם כסאות מדורגים, וזה באמת לא בעיר חרדית בכלל
בלוד עיר הקודשאיפה?
מעניין לדעת
אני לא רואה פה נפילה.אוקי, שומעת.
יכול להיות שמחושב והגיעו לדיוק. אם היא היתה מטיסה אותה, זה בטח היה קצר יותר.
והלוואי וכל המפיקות היו מסדרות את כל החורים כל כך טוב. יש לציין שדינה פרלשטיין באמת טובה בזה ולכן ראיתי נפילה. אחרות שהעלילה שלהם לא הגיונית מספיק - פחות ציפיתי מהן ולכן פחות התאכזבתי)
בחיפה לרוב הסרטים הם באולמות אודטוריום עם כיסאות מדורגים...איפה?
מעניין לדעת
בוודאי שישנם עיריות שמסבסדות! הייתה מישהי מזכרון יעקב שאמרה ששילמה25 ש"ח.יש מקומות שזה מסובסד מהעריה?
לא נרהא לי
נראה לי זה קשור לדינה
היא ראתה שבירושלים משלמים אז מעלה עוד ועוד ועוד ועוד
ביום מן הימים נצטרך לקחת משכנתא רק כדי לשלם כרטיס לסרט
כי לפני נגיד 5 שנים אני זוכרת שעלה 35 שח וזה היה נקרא המון ורק לסרטים ממש חדשים וממש שוים עלו 35
לא פייר לקחת לפרלשטיין את הקרדיט, כבר אמרו כאן שזו היא...אבל באמת מגיע לה, לפרלשטיין או מי שזו, השקיעה את נשמתה.
כישעל נכנסה לשם המנקה אמרה לה שזה משרדים להשכרה יומית- כל יום מישהו אחר משכיר את זה...מעניין זה לא עלה בדעתי!
ואם אפשר לבקש מכולן לשמור על נושא אשכול
ולא לעלות לדיון סרטים אחרים, מקסימים ככל שיהיו
אז בעצם המשרדים שבהם אלינה פגשה את יעל, היו של הארגון הרוסי, נכון?
אבל שטיין הפיקה בפועל- אולי בכלל הקרדיט מגיע לה?לא פייר לקחת לפרלשטיין את הקרדיט, כבר אמרו כאן שזו היא...
אבל שטיין הפיקה בפועל- אולי בכלל הקרדיט מגיע לה?
בבית שמש, כמעט צריך להביא כסא כתר מהבית...מעניין על איזה כיסאות ישבתם
לא היה סרט שראיתי שהיה בלי כיסאות כתר(הייתי בירושלים בני ברק ובית שמש)
אילנה עיון.מישהי יודעת מה השם של השחקנית שהציגה את יעל?
ליאנהאילנה עיון.
גם אני שמעתי מזה אבל אחרי שראיתי את הסרטהרבה מזכירות כאן את דינה,
אצלינו במשפחה והחברות ידעו לאמר שהיא כלל לא הפיקה את הסרט, אלא מכרה את השם שלה למפיקה אחרת בשם שטרן,
וזה גם היה כתוב בסוף הסרט, מתחת לשם דינה פרלשטיין - מפיקה בפועל... שטרן
מישהי שמעה מזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: