החומר היה בגלל הגז שהיא שאפה הרבה זמןעכשיו סקרנת...את מההפקה?
אולי לא שמת לב שהילדה מהמנזר-סווטה, הזריקה לה חומר נוגד שהנזירה השתולה נתנה לה
החומר היה בגלל הגז שהיא שאפה הרבה זמןעכשיו סקרנת...את מההפקה?
אולי לא שמת לב שהילדה מהמנזר-סווטה, הזריקה לה חומר נוגד שהנזירה השתולה נתנה לה
מה פתאום זה נראה לי קשור רק לעיריהיש מקומות שזה מסובסד מהעריה?
לא נרהא לי
נראה לי זה קשור לדינה
היא ראתה שבירושלים משלמים אז מעלה עוד ועוד ועוד ועוד
ביום מן הימים נצטרך לקחת משכנתא רק כדי לשלם כרטיס לסרט
כי לפני נגיד 5 שנים אני זוכרת שעלה 35 שח וזה היה נקרא המון ורק לסרטים ממש חדשים וממש שוים עלו 35
גם בבני ברק זה באודיטוריום עם כיסאות מדורגים.בחיפה לרוב הסרטים הם באולמות אודטוריום עם כיסאות מדורגים...
באמת חויה אחרת... בלי השוואה
אוהו! מעניין למה??ככל הידוע לי-רק בציבור החרדי עוטפים ספרי לימוד
יפה וזה מה שעושה בעיני את ההבדל בין סרט להצגה!!מעניין לקרוא כאן את התגובות השונות
אני חושבת שמה שמאפיין את הסרט הזה , כמו שאר הסרטים שלה
ה"תיבול שלו "מאד עדין , יש שיאמרו- עדין מידי
אם אני מנתחת את ההומור-אין איזה שמנה חמודה שעושה בדיחות , זה יותר משפטים ציניים פה ושם
וכן לגבי רגש ולגבי מסר-מקבלים "טעימות" לאורך כל הצפייה, קשה להניח את האצבע בדיוק איפה
(בעצם יש כן איזה שתי סצנות שהן ממש מרגשות ומדברים על אמונה ותפילה, כבר התבלבלתי בעצמי...
אפשר לאמר גם על המסר הכללי שהוא בוגר ספציפי לאנשים מסוימים.
אז מכאן אולי נובעים חילוקי הדעות, לאחת המינונים סופר מדויקים ולשנייה זה כבר בגדר חסר.
אוקי אוקייפה וזה מה שעושה בעיני את ההבדל בין סרט להצגה!!
סליחה על הבוטות, אבל כמה משפיעה עליכן רבנית (היא רק לבושה כמו רבנית, כן?...)
שמקריאה אמרות חז"ל מתוך הספר או נערה שמדברת בשפה כבדה תנכ"ית ומאולצת
זה הכי לא אותנטי ולא טבעי וממילא גם לא יכול להשפיע עלי באופן אישי.
כנ"ל לגבי "צחוקים" נו באמת יש הרבה טבחיות ושדכניות בחיים שלנו שמסתובבות ומפזרות בדיחות קרש??
אומר בכל הכנות, אשרי מי שרואה סרטים רק בסוכות ובפסח וזורמת עם כל מה שמאכילים אותה..........
בשורות טובות.
בענין של ההומור את(מלכה ג) ממש צודקת, אני גם לא אוהבת שיש איזה שדכנית שמדברת שטויות וזה כאילו אמור להצחיק....מעניין לקרוא כאן את התגובות השונות
אני חושבת שמה שמאפיין את הסרט הזה , כמו שאר הסרטים שלה
ה"תיבול שלו "מאד עדין , יש שיאמרו- עדין מידי
אם אני מנתחת את ההומור-אין איזה שמנה חמודה שעושה בדיחות , זה יותר משפטים ציניים פה ושם
וכן לגבי רגש ולגבי מסר-מקבלים "טעימות" לאורך כל הצפייה, קשה להניח את האצבע בדיוק איפה
(בעצם יש כן איזה שתי סצנות שהן ממש מרגשות ומדברים על אמונה ותפילה, כבר התבלבלתי בעצמי...
אפשר לאמר גם על המסר הכללי שהוא בוגר ספציפי לאנשים מסוימים.
אז מכאן אולי נובעים חילוקי הדעות, לאחת המינונים סופר מדויקים ולשנייה זה כבר בגדר חסר.
לא הגיוני לדבר על זה עכשיו, אבל זה קצת בשביל לפיג את המתח..עריכה: כנראה שזה לא התשובהשהאמריקאים\ישראלים\וואטאבר לא ישיגו גם את אותו המידע
נכון, אז מה השאלה?לא הגיוני לדבר על זה עכשיו, אבל זה קצת בשביל לפיג את המתח..
2 החוקרות הרוסיות בפירוש התלחשו בזמן שהיא שרטטה את הציור, האחת שאלה: "איך היא תצא כשכל המידע הזה בראש שלה?" והשניה ענתה לה: "אני לא זוכרת שאמרתי שהיא תצא"..
נכון, אז מה השאלה?
עניתי על העריכה שהיתה שם, "כנראה שזאת לא התשובה הנכונה"..נכון, אז מה השאלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: