[מתבלים עם סוכר, מלח, תבלין לפיצה, מעט פלפל שחור (אם יש אגוז מוסקט אז לשים קמצוץ אבל לא חייבים) מרתיחים מעט ומוסיפים שליש שמנת מתוקה נותנים עוד טיפה לרתוח, מורידים מהאש ומוסיפים את הפסטה לרוטב מערבבים היטב שיגיע הרוטב לכל פינה. מעבירים לצלחות ומפזרים גבינה צהובה מגוררת על הפסטה, ומגישים ואין צורך לשטוף את הצלחות כי הילדים פשוט מלקקים אותם!
מתנצלת על ההסתיגות,אבל בתוך כל מהפכות הקוטג' אני לא בעד שמנת מתוקה וחמאה וכו' בשביל שיאכלו את הפסטה... בטח לא בתשעת הימים... אז אוכל טוב, בריא, משביע, זה ממש מתאים ומספיק,
את השמנת נשאיר באמת לשבועות...