אצלינו היה רשוםגם אני מול תמר שיווק
ולא היה רשום על ה 500 כמעט 100 אחוז
אצלינו היה רשוםגם אני מול תמר שיווק
ולא היה רשום על ה 500 כמעט 100 אחוז
פתאום עולה לי רעיוןיש כאן מישהי שמתכוונת להמשיך ולשלם עוד 500 ש״ח...?
דיברתי עכשיו עם נציגהפתאום עולה לי רעיון
אולי זה דרך בשבילם לסגור את הבסטה בצורה כזו...
לדעתי אחרי שלקוחות אבדו אמון לאור ההתנהלות שלהם בתקופה האחרונה לא יהיה הרבה הענות לדרישה הזו
זה אמין???לטענתה יש הרבה כבר ששילמו...
שאלות חשובותעד כמה שאני יודעת זה שהם רכשו את החברה הם מעכשיו חייבים בכל ההתחייבויות של החברה שרכשו. הם לא יכולים לשנות את החוזים עם הלקוחות הקודמים. (עם הלקוחות החדשים מכאן ואילך - שיעשו מה שהם רוצים...)
אגב, מי יודעת מיהם הבעלים הקודמים והבעלים החדשים??? מי אמר שה'מכירה' המדוברת לא פיקטיבית????
משהו פה מריח לא טוב.
ברור שלאזה אמין???
זה לא קשור כלום למה ששילמת זה הענין הם מתנערים ממה שהיהלא הבנתי
אם אני לא משלמת להם את החמש מאות שקל
אז הלך לי כל הכסף ששילמתי????
איך הם יכולים פתאום לשנות את הכללים?זה לא קשור כלום למה ששילמת זה הענין הם מתנערים ממה שהיה
לא דברו איתי ואני כבר לפני שנה בערך..לא דיברו איתך? היא אמרה שעל הלקוחות של ה3 חודשים אחרונים מישהי אחרת אחראית אולי הם יותר מתחשבים?
כי הם החליפו בעלים הם מתנערים ממה שהתחייבו הקודם
לפני התור הבא בטח ידברו איתךלא דברו איתי ואני כבר לפני שנה בערך..
אבל בקושי הי לי טיפולים כי הייתי צריכה לעשות הפסקה
ה“מבצע“ גם ללקוחות שלא היו בקווין בי?הם מישהו חדש שמציע חבילה של 6 טיפולים בשנה בחמש מאות שח
לא יכולים להתחייב לבלי הגבלה
מסתבר שלא, מוזמנת להתקשר ולשאול מה המחירה“מבצע“ גם ללקוחות שלא היו בקווין בי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: