לי גם אמרו את זה במפורש בבירור הראשוני שלי עוד לפני ששילמתי,פעם משהוא רשם באחד האשכולות בנושא שהבעלים ( הקודם ) זה הבעלים של אקסוס
יש כאן משהו שיכול לאמת אם זה נכון,
???
אז אם כן לברר מי הבעלים של אקסוסלי גם אמרו את זה במפורש בבירור הראשוני שלי עוד לפני ששילמתי,
(Aמעתי בזמנו שאמרו את זה לעוד כמה...)
היא רצתה להרגיע אותי שיש לזה כיסוי וזה לא מקום סתם
יכול להיות שאפילו יש לי הקלטה
אלא אם כן גם הוא היה חסוי ומכר את החברה...אז אם כן לברר מי הבעלים של אקסוס
אמור להיות בקלות
יש עכשיו פרסומות ב 1800 ש"ח...מסתבר שלא, מוזמנת להתקשר ולשאול מה המחיר
יש לו הרבה תיקים פליליים.....בדקתי. קוראים לבעלים אורן פסחוב.
קווין בי אסתטיקה ולייזר בע"מ / QUEEN B AESTHETICS & LASER LTD - 516902186
תמצית מידע עבור חברה קווין בי אסתטיקה ולייזר בע"מ - 516902186 כנפי נשרים 15 ,ירושליםwww.checkid.co.il
מענין שלא ביטלו לך אותו...(לפי הגובה שהתקשרה אלי אני חיבת לשלם לפי ירושלים יש לי עוד תור כרגיל..)
איך?? אם דורשים תשלום זה לא ממשיך הלאהרק משתפת שאולי יש סכוי שהכסף לא הלך לריק ויש מה לריב על פשוט להמשיך הלאה..
עשיתי חקירות שתי וערב.פעם הבאה לפני שרואים מחיר זול לברר את הפרטים ולא ישר לקפוץ!!!!
לא תמיד זה נכון...פעם הבאה לפני שרואים מחיר זול לברר את הפרטים ולא ישר לקפוץ!!!!
אני עוד הרגשתי גאונה שלא קפצתי מייד וחיכיתי לראות שהם שורדים בשוק ומתבססים עם הרבה לקוחות.....במקרה הזה- מי שקפצה מייד (אבל ממש מייד!) יצאה מורווחת!
שמתם לב לזה?בדקתי. קוראים לבעלים אורן פסחוב.
קווין בי אסתטיקה ולייזר בע"מ / QUEEN B AESTHETICS & LASER LTD - 516902186
תמצית מידע עבור חברה קווין בי אסתטיקה ולייזר בע"מ - 516902186 כנפי נשרים 15 ,ירושליםwww.checkid.co.il
אני הבנתי שמי שפתח את זה זה גרוש אחד עם אחותו.יש לו הרבה תיקים פליליים.....
פסקי דין אחרונים: כל פסקי הדין עבור אורן פסחוב
פסקי דין אחרונים: כל פסקי הדין עבור אורן פסחובlite.takdin.co.il
לא ביטלו לה כי הודיעו לה באותו יום ועדיין הסכימו בטובם לאשר לה את הטיפול הזה.מענין שלא ביטלו לך אותו...
איך?? אם דורשים תשלום זה לא ממשיך הלאה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: