מייקלוביץבקרע'ר
משתמש פעיל
יש שם אפשרות של "לא ידוע" וזה מה שעשיתי.אבל מבקשים עיסוק האב
יש שם אפשרות של "לא ידוע" וזה מה שעשיתי.אבל מבקשים עיסוק האב
יפה!יש שם אפשרות של "לא ידוע" וזה מה שעשיתי.
מה הכוונה מה הרווחת ?יפה!
מה הרווחת,
זה פשוט היה נראה לי מוזר.
וזה שלא ידוע לך מה אתה עושה איך זה נשמע?מה הכוונה מה הרווחת ?
הרווחתי שהם לא יודעים אם אני אברך או עובד ושנה הבאה ה' יעזור.
(אני אבא לילד ממשיך)
אפשר להגיד להם שחיפשת את העבודה שלך ברשימה או את המילה אברך ולא מצאת לכן כתבת לא ידוע.וזה שלא ידוע לך מה אתה עושה איך זה נשמע?
זה לא קשור ללא ידוע אלא בגלל שזה אח.אני גם רשמתי לא ידוע ועכשיו ביקשו ממני השלמת מסמכים אבל רק לאח של ילד ממשיך
לאופציה שתיים זה אוטומטי (צריך להשלים רישום )יש ילד ממשיך במעון ועכשיו נוסף לו אח. האח התקבל למעון אופציה 2, ועל המעון הוותיק שיש כבר שם ילד רשום נשלח לועדת קבלה. האם זה אומר שצריך במקביל להגיש בקשה או שזה אוטומטי?
אבל אצלי לפני שנרשמתי לוועדת קבלה היה מופיע 'הועבר לוועדת קבלה' האם עדיין צריך להירשם עצמאית?ןלאופציה 1 צריך להרשם לוועדת קבלה
מה הכונה ממשיך?גם אני אימתתי את זה הבוקר בשירות הלקוחות, ילד ממשיך הוא הראשון בסדר הקדימה בקבלה, ועיסוק ההורים לא רלוונטי לענין זה.
ובטפסי ההגשה יש למלאות בעיסוק האב 'לא עובד'.
הפקידה בשירות הלקוחות לא בדתה את זה מליבה אלא הלכה לברר את זה תוך כדי השיחה, כך שהמידע הזה הוא כנראה ממקור מוסמך.
בהצלחה לכולם!
איפה נרשמים לועדת קבלה?
אם זה ילד ממשיך- אז הולכים רק להשלמת מסמכים?
אם זה ילד ממשיך, תכתבי מה שאת רוצה בעיסוק אב ואם, ואת צריכה להעלות רק צילום ת.ז. וספח. בלי כל המסמכים הנוספים (תראי שרק זה מסומן עם * כמסמך חובה)אם זה ילד ממשיך- אז הולכים רק להשלמת מסמכים?
תודה
לא משנה מה למלא בעיסוק?אם זה ילד ממשיך, תכתבי מה שאת רוצה בעיסוק אב ואם, ואת צריכה להעלות רק צילום ת.ז. וספח. בלי כל המסמכים הנוספים (תראי שרק זה מסומן עם * כמסמך חובה)
כרגע לא משנה. אם הוא ילד ממשיך יש לו קדימות לכולםלא משנה מה למלא בעיסוק?
ודאיאבל אצלי לפני שנרשמתי לוועדת קבלה היה מופיע 'הועבר לוועדת קבלה' האם עדיין צריך להירשם עצמאית?
לא , כי זה מסגרת אחרתמה הכונה ממשיך?
אם השנה היחדה במשפחתון ושלנה הבאה רשמתי למעון האם גם היא נכללת ממשיכה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: