דרוש מידע ועדת קבלה מעונות תמת תשפ"ג

עורך ומבקר

משתמש פעיל
עריכה תורנית
האם לקבלת סבסוד שייך להגיש תלושים של שנת תשפ"ג.
כלומר אדם שיוצא לעבוד בהמשך יוכל להיות זכאי לסבסוד?

bnoya

משתמש מקצוען
האם לקבלת סבסוד שייך להגיש תלושים של שנת תשפ"ג.
כלומר אדם שיוצא לעבוד בהמשך יוכל להיות זכאי לסבסוד?
גם אני מתלבטת באותה שאלה. מישהו שמתחיל לעבוד היום לדוגמא מה הוא מגיש? רוצים תלושים של נובמבר 21 עד ינואר 22
לא הסכימו לענות במוקד, אמרו שזה קשור לדרגה, לא לועדת קבלה. לא היה לי כח להמתין עוד 45 דקות...

עורך ומבקר

משתמש פעיל
עריכה תורנית
גם אני מתלבטת באותה שאלה. מישהו שמתחיל לעבוד היום לדוגמא מה הוא מגיש? רוצים תלושים של נובמבר 21 עד ינואר 22
לא הסכימו לענות במוקד, אמרו שזה קשור לדרגה, לא לועדת קבלה. לא היה לי כח להמתין עוד 45 דקות...
לפחות ענו לך. לי אחרי חצי שעה בדיוק התנקה השיחה, כך קרה לי היום כמה פעמים, ובאותה הצורה. רבע שעה ניגונים, רבע שעה שקט, ואח"כ ניתוק.

bnoya

משתמש מקצוען
לפחות ענו לך. לי אחרי חצי שעה בדיוק התנקה השיחה, כך קרה לי היום כמה פעמים, ובאותה הצורה. רבע שעה ניגונים, רבע שעה שקט, ואח"כ ניתוק.
מעצבן
האמת התקשרתי בשעה 1:15 בערך. כנראה שעה קצת מתה כי אנשים עסוקים בלהוציא את הילדים ממוסדות הלימוד.

עורך ומבקר

משתמש פעיל
עריכה תורנית
נכון להבוקר בשיחה עם השירות לקוחות, ילד ממשיך צריך לעלות רק ת.ז.
אין התיחסות בקבלה שלו לעיסוק ההורים
גם אני אימתתי את זה הבוקר בשירות הלקוחות, ילד ממשיך הוא הראשון בסדר הקדימה בקבלה, ועיסוק ההורים לא רלוונטי לענין זה.
ובטפסי ההגשה יש למלאות בעיסוק האב 'לא עובד'.
הפקידה בשירות הלקוחות לא בדתה את זה מליבה אלא הלכה לברר את זה תוך כדי השיחה, כך שהמידע הזה הוא כנראה ממקור מוסמך.
בהצלחה לכולם!

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
בעבודה חדשה שולחים 3 תלושים בתחילת העבודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה