נכון. גם אני אימתתי את זה הבוקר עם המוקד.נכון להבוקר בשיחה עם השירות לקוחות, ילד ממשיך צריך לעלות רק ת.ז.
אין התיחסות בקבלה שלו לעיסוק ההורים
נכון. גם אני אימתתי את זה הבוקר עם המוקד.נכון להבוקר בשיחה עם השירות לקוחות, ילד ממשיך צריך לעלות רק ת.ז.
את בטוחה ?נכון. גם אני אימתתי את זה הבוקר עם המוקד.
כן.את בטוחה ?
וואי ממש עוזר..
גם אני מתלבטת באותה שאלה. מישהו שמתחיל לעבוד היום לדוגמא מה הוא מגיש? רוצים תלושים של נובמבר 21 עד ינואר 22האם לקבלת סבסוד שייך להגיש תלושים של שנת תשפ"ג.
כלומר אדם שיוצא לעבוד בהמשך יוכל להיות זכאי לסבסוד?
לפחות ענו לך. לי אחרי חצי שעה בדיוק התנקה השיחה, כך קרה לי היום כמה פעמים, ובאותה הצורה. רבע שעה ניגונים, רבע שעה שקט, ואח"כ ניתוק.גם אני מתלבטת באותה שאלה. מישהו שמתחיל לעבוד היום לדוגמא מה הוא מגיש? רוצים תלושים של נובמבר 21 עד ינואר 22
לא הסכימו לענות במוקד, אמרו שזה קשור לדרגה, לא לועדת קבלה. לא היה לי כח להמתין עוד 45 דקות...
מעצבןלפחות ענו לך. לי אחרי חצי שעה בדיוק התנקה השיחה, כך קרה לי היום כמה פעמים, ובאותה הצורה. רבע שעה ניגונים, רבע שעה שקט, ואח"כ ניתוק.
הניתוקים ממשיכים גם היום!מעצבן
האמת התקשרתי בשעה 1:15 בערך. כנראה שעה קצת מתה כי אנשים עסוקים בלהוציא את הילדים ממוסדות הלימוד.
כן!הניתוקים ממשיכים גם היום!
האם התקשרת *2969
או מספר אחר
כן!כן!
מוזר מאוד
עשיתם 1 לועדות קבלה?
סימנו אתכם
אני כבר 10 דקותסימנו אתכם
ניסיתי עכשיו, ענו לי תוך 7 דקות.... מוזר מאוד. אולי בעיה בטלפון?
הטלפון התנתק אחרי 30 דקותאני כבר 10 דקות
פעם נוספת
ועוד לא ענו
אולי באמת אנסה מהנייד.
ענו??הטלפון התנתק אחרי 30 דקות
בנייד 18 דק ועוד לא ענו, לפחות יש לי ניגונים והם לא הפסיקו לי כמו בטלפון אחרי 15 דק'.
ב"ה ענו לי מהנייד אחרי 38 דק',ענו??
ב"ה שענו. גם משהו..ב"ה ענו לי מהנייד אחרי 38 דק',
אך לצערי אני צריך אותם שוב.
כן, מוזר.ב"ה שענו. גם משהו..
נשמע שיש איזו בעיה בטלפון שהוא מתנתק אוטומטית לאחר 30 דקות.
גם אני אימתתי את זה הבוקר בשירות הלקוחות, ילד ממשיך הוא הראשון בסדר הקדימה בקבלה, ועיסוק ההורים לא רלוונטי לענין זה.נכון להבוקר בשיחה עם השירות לקוחות, ילד ממשיך צריך לעלות רק ת.ז.
בעבודה חדשה שולחים 3 תלושים בתחילת העבודהגם אני מתלבטת באותה שאלה. מישהו שמתחיל לעבוד היום לדוגמא מה הוא מגיש? רוצים תלושים של נובמבר 21 עד ינואר 22
לא הסכימו לענות במוקד, אמרו שזה קשור לדרגה, לא לועדת קבלה. לא היה לי כח להמתין עוד 45 דקות...
מקור בבקשה!בעבודה חדשה שולחים 3 תלושים בתחילת העבודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: