לי היה רשום שחסר תעודת זהותלא רשום איזה מסמכים חסרים
לי היה רשום שחסר תעודת זהותלא רשום איזה מסמכים חסרים
תוכלי לעשות צילום מסך כדי שאראה איפה זה רשום?לי היה רשום שחסר תעודת זהות
ונתן לך להעלות קובץ?לי היה רשום שחסר תעודת זהות
באיזה קטגוריית מסמך בחרת?כנסי ללינק שהם צירפו, תרשמי את כל הפרטים כולל מס' סימוכין, שם יהיה רשום לך.
@אסתי כ. תוכלי לעזור לנו באיזו קטגוריה בחרת?כנסי ללינק שהם צירפו, תרשמי את כל הפרטים כולל מס' סימוכין, שם יהיה רשום לך.
הצלחת להוסיף ת.ז. ולשלוח?זה אומר שחסר ת.ז?
צפה בקובץ המצורף 1354114
הלואי.הצלחת להוסיף ת.ז. ולשלוח?
כי אני מוסיפה למעלה ת.ז. ואז הוא מחייב להוסיף מסמך נוסף
מכירה?
לא נפתח הלינק, יש תקלהכנסי ללינק שהם צירפו, תרשמי את כל הפרטים כולל מס' סימוכין, שם יהיה רשום לך.
אולי לך לא נפתח כי כבר שלחת?לא נפתח הלינק, יש תקלה
אבל כתוב לי שחסר מסמכים, אני פותחת את הלינק. ויש הודעה שהאתר לא עובדאולי לך לא נפתח כי כבר שלחת?
עדין לא שלחת את המסמכים החסרים?אבל כתוב לי שחסר מסמכים, אני פותחת את הלינק. ויש הודעה שהאתר לא עובד
סליחה על ההקפצההנה כאן, שלחתי פניה תוך 10 דקות כתבו לי שזה בטיפול..
העלתי לשם את כל המסמכים שהייתי צריכה לצרף לבקשה כולל טופס השגה.
נורא פשוט, ומניסיון עבר גם יעיל..
State Comptroller of Israel
www.mevaker.gov.il
לא.עדין לא שלחת את המסמכים החסרים?
@שנים מדובר בהשלמת מסמכים לועדות קבלה למעונות יום.סליחה על ההקפצה
פניה או תלונה?
את יכולה להגדיר ת זה איך שאת רוצה נראה לי, לא?נכון. האתר של התמ''ת לא עובד. רציתי בעקבות @אלישבע הבר לפתוח תלונה למבקר המדינה. כנראה שזה מזרז תהליכים
שאלתי רק אם זה פניה או תלונה
פניה של תלונהסליחה על ההקפצה
פניה או תלונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: