בלת"ק
איזה טופס צריך לצרף לועדת קבלה?
איזה טופס צריך לצרף לועדת קבלה?
צריך 36 שעות. לכא' צריך לעבור.בלת"ק
אני רוצה למלא נתונים לוועדה
מה הדרישות השנה
36 שעות?
אם לי יש תלוש של פחות שעות ולבעלי יש מעל, זה יעבור?
למי יש תשובה?
עכשיו אני רואה שבסדר עדיפויות אפשר גם פחות.בלת"ק
אני רוצה למלא נתונים לוועדה
מה הדרישות השנה
36 שעות?
אם לי יש תלוש של פחות שעות ולבעלי יש מעל, זה יעבור?
למי יש תשובה?
למה לא?בעלי מוגדר כעובד ולומד (בכולל) כי מקבל תלוש על כמה שעות עבודה בודדות בחודש,
יש צורך להעלות את התלוש הזה למערכת??
חשבתי אולי לא רלוונטי כי זה פחות מ24 שעות שבועיותלמה לא?
מה עשית בסוף? אנחנו גם באותו סיפור...אני נשוי לישראלית אבל יש לי רק ויזה סטודנט מישהו יודע מה אני עושה בסטטוס תושבות? וגם איזה מספר זהות לרשום?
התקשרנו למשרד העבודה והם אמרו לרשום שאשתי הישראלית נשואה לי אבל מנהלת משק בית לבדה ואז לא צריך את הפרטים של בן הזוגמה עשית בסוף? אנחנו גם באותו סיפור...
אני גם רוצה לדעתעצמאית-איזה חודשים צריך לכתוב היועץ מס?
אבל זה תוספת על הלומד.חשבתי אולי לא רלוונטי כי זה פחות מ24 שעות שבועיות
משהו יודע בקשר לאישור פעוט בסיכון, האם צריך להוסיף גם תושי שכר וכד' או שהאישור מהרווחה מספק.
וכן אם הבקשה נסגרה מבלי שצרפתי תלושי שכר, אלא רק אישור רווחה- זה אומר שזה מספק או שהבקשה נסגרת בכל אופן?
צריך לצרף.משהו יודע בקשר לאישור פעוט בסיכון, האם צריך להוסיף גם תושי שכר וכד' או שהאישור מהרווחה מספק.
וכן אם הבקשה נסגרה מבלי שצרפתי תלושי שכר, אלא רק אישור רווחה- זה אומר שזה מספק או שהבקשה נסגרת בכל אופן?
עכשיו אני אוחזת ששלחתי להם של תשפ"ד ולא אמרו לי שלא תקין.למי יש ניספח של:
אישור לימודים בישיבה גבוהה או בכולל?
אני רואה רק את של שנת תשפ"ד...
תודה!התקשרנו למשרד העבודה והם אמרו לרשום שאשתי הישראלית נשואה לי אבל מנהלת משק בית לבדה ואז לא צריך את הפרטים של בן הזוג
מה עשית בסוף?עצמאית-איזה חודשים צריך לכתוב היועץ מס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: