כן עד הלילהמחר עוד אפשר להגיש מסמכים ?
כן.אם נרשמתי ל-2 מעונות אפשר לעשות ועדת קבלה לשניהם ?
איזה מסמכים צריך לשתי הורים שכירים?
לא אישרתי נתונים מביטוח לאומי, איזה מסמכים צריך?
מקפיצה!!! נא עזרתכם!!אם אני עובדת 42 ש"ש ולומדת באוניברסיטה הפתוחה כמה שעות אני צריכה של לימודים? 3 קורסים בסמסטר ב' או שמספיק אחד כי אני גם עובדת שכירה? בקריטריונים מופיע רק האופציה הראשונה של 3 קורסים.. דחוף ויעזור לי מאוד!
אני יכולהאיזה אישור צריך מיועץ מס לעצמאי?והאם יש פה בקהל רוח או יועץ מס שיכול לכתוב את האישור?
ועדות קבלה יתקיימו מתאריך 09.04.2024 ועד 05.05.2024. לקראת סוף חודש יוני 2024, לאחר סיום התהליך, תקבלו הודעה על תוצאות סדרי הקדימויות במעון.מישהו יודע מתי יהיה תשובות?
לחכות עד סוף יוני??ועדות קבלה יתקיימו מתאריך 09.04.2024 ועד 05.05.2024. לקראת סוף חודש יוני 2024, לאחר סיום התהליך, תקבלו הודעה על תוצאות סדרי הקדימויות במעון.
צודקת.לחכות עד סוף יוני??
מה אני עושה אם לא קיבלו את הילד שלי??? לחפש מעון חדש בסוף יוני זה מאד מאוחר!
חדש.הילד שלך ממשיך או חדש?
לפי דעתי המנהלת יודעת בערך צפי.חדש.
המנהלת כבר עכשיו יודעת תשובות? הועדה עוד לא התחילה לדון.
כן.שאלה,
בנספח 2 לאברך
בטבלה הראשונה- חוץ מלסמן לומד ________ימים... צריך לסמן גם על קבלת מלגה?
מקווה שהשאלה מובנת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: