מקצה הארץ-:)
משתמש מקצוען
עשיתי שוב וכרגע הסתדר. מקווה שישאר כך. ממש תודה.לי עבד
עשיתי שוב וכרגע הסתדר. מקווה שישאר כך. ממש תודה.לי עבד
@מעיין דויד שלחנו בקשה הצטרפות לפני כחודשיים ולא היה מענהאך ורק לאמהות שלפחות ילד אחד שלהן אובחן על ידי איש מקצוע מוסמך (רופא קשב או נוירולוג או פסיכיאטר) עם ADHD.
@מעיין דויד אשמח גם להצטרף לפורוםאך ורק לאמהות שלפחות ילד אחד שלהן אובחן על ידי איש מקצוע מוסמך (רופא קשב או נוירולוג או פסיכיאטר) עם ADHD.
@מעיין דויד אשמח גם להצטרף לפורום
@מעיין דויד שלחנו בקשה הצטרפות לפני כחודשיים ולא היה מענה
אשמח להצטרף לפורום
@מעיין דויד אפשר קישור לבקשת הצטרפות? זה מופיע לי להסרה מהפורום כאילו אני כבר שם.צריך להגיש בקשה ישירות בפורום ולציין האם יש ילד מאובחן ובמה.
@מעיין דויד אפשר קישור לבקשת הצטרפות? זה מופיע לי להסרה מהפורום כאילו אני כבר שם.
תודה.
צריך לבקש הרשאה
אולי תשים קישור לאשכול הזה בניהול - בוטל נוהל הקש בגג בחדשות ועדכונים - חובת קריאה!
שלום לכולם בעקבות המצב, קבוצת חברי הפורום בעלי הרשאת הכתיבה הכפילה את עצמה ואולי אף יותר. אנחנו מנסים להביא את החדשות בצורה המהירה והאיכותית ביותר ועם זאת לשמור על סדר. אני רוצה לרענן פה את הכללים ולכתוב אותם בצורה מדוייקת כדי שתדעו איך להתנהל באשכול העדכונים. כפילויות - לפני שמעלים ידיעה, אם...www.prog.co.il
יש שםאולי תשים קישור לאשכול הזה ב
מלחמת חרבות ברזל • עדכונים בלבד
רק המלצה
בכל אופן תודה על המענה
סליחה לא שמתי לביש שם
מה שעולה ומתעדכן באתרים בד"כ עודכן חצי שעה קודם (אם לא יותר) באשכול...ב. כמו כן ארצה לדעת מה הבעיה להביא מאתרים באם אני מביא את הקרדיט?
מה שעולה ומתעדכן באתרים בד"כ עודכן חצי שעה קודם (אם לא יותר) באשכול...
לא. אבל לפרוג אין כתב אחד אלא 100 כתבים לעניינים בטחוניים כך שכל אחד ששומע משהו באתר או קבוצה כלשהי מיד מעלה. וגם אם אני לדוגמא גר בביתר, ואתמול בלילה היו צעקות על יריות והביטחון חסם את הכניסה לעיר (סיפור אמיתי שקרה אתמול בלילה, ראיתי הכל מהחלון. לאחר כמה דקות התברר שאלו לא יריות אלא פיצוץ זכוכיות מתאונה רכב התהפך בכביש) אז אני מעלה לפרוג, ורק חצי שעה אחר כך עלה הדיווח לקבוצות בוואצאפ.מה נראה לך שהחדשות בודקים בפרוג?
מהי?רק רציתי להבין ממנהל פרוג מהי הסיבה האמיתית
אבל כבר קיבלתי תשובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: