זה לא רלוונטיאפשר הסבר, מתי ולמה?
זה לא רלוונטיאפשר הסבר, מתי ולמה?
זה קורה בגלל ה"חגורות" שמופיעות מתחת לפרופיל בצד ימין של ההודעהעוד משהו, למה יש ניקים מסויימים שבאופן קבוע/ לפעמים כותבים הודעה קצרה, אבל אחריה יש רווח גדול, כמו למשל ההודעה האחרונה של brachy 100, או ההודעות של הכלבויניק ופרוגמטי באופן קבוע, איך עושים את זה?
זה קורה בגלל ה"חגורות" שמופיעות מתחת לפרופיל בצד ימין של ההודעה
אהה
תודה רבה
אולי לא מילאת את הטופס כראוי?אולי פה אוכל לקבל את התשובה,
בגלל איזה סיבה יכול להיות שלא קיבלתי הרשאה לחדשות ועדכונים?
רק מנוי פרימיום יכוללא הבנתי איך מחליפים שם???
הדירוג לא משנה, אבל כותב האשכול יכול לבחור תשובה מסוימת כפתרון (כמו באשכול הזה לדוגמא) והיא תופיע בראש האשכולמישהו יודע מה העניין של דירוג תשובה שיש בשאלות בפורומים מקצועיים?
למי זה טוב? מישהו מרוויח מזה נקודות או מה?
(לדוגמא כאן).
אז בשביל מה יש אופציה שהגולשים ידרגו?הדירוג לא משנה, אבל כותב האשכול יכול לבחור תשובה מסוימת כפתרון (כמו באשכול הזה לדוגמא) והיא תופיע בראש האשכול
ואז למשתמש שכתב את התשובה מתווספת הקטגוריה הזאת הפרופיל
צפה בקובץ המצורף 1424287
(אגב גם בפרופיל שלי זה מופיע על פתרון שנתתי )
אפשר לסדר אשכולות כאלו גם לפי הצבעות בנוסף לסדר הכרונולוגי, ככה התשובות המועילות ביותר לפי המשתמשים יהיו במיקום גבוה יותר.אז בשביל מה יש אופציה שהגולשים ידרגו?
רק בלוח המודעות.מותר לפרסם בקשת מקום לנופש בפורום אא"ר או רק בפורום פנאי ונופש ולפי הכללים שם?
לא כ"כ הבנתי, כי מצד אחד הרבה מבקשים באא"ר ולא נחסם ויש שנחסמים..
תתייג את האחראיותבקשתי כמה פעמים לפני 4 חודשים להצטרף לקהילה של מוזיקה --אני - מלחין ויוצר - בוגר קונסבטוריון -יש לי אולפן ביתי --וגם מנגן בכמה כלי נגינה
משום מה עדיין לא קבלתי מענה לפנייתי --אחרי שמלאתי בקשה עם כל הפרטים הנחוצים
אני כבר חבר פרוג בפורום של קהילת האדריכלים ומעצבי פנים ושם תוך יום אחד קבלו אותי לקהילה
משתדל להיות פעיל לשתף ולהשתתף -- לא ברור לי מה לקהילת המוסיקה זה כלכך מתעכב
הבעיה שגם אין לי כל כך כתובת לפנות אליהם לברור העניין
אולי תעזרו לי בעניין -- תודה
@אסתי !!הבעיה שגם אין לי כל כך כתובת לפנות אליהם לברור העניין
אולי תעזרו לי בעניין -- תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: