אפשר להתקבל לקהילת כתיבה גם ע"י שליחת שיר קצר?אפשר לשלוח גם שיר עם פחות מ-200 מילים. בהצלחה.
אפשר להתקבל לקהילת כתיבה גם ע"י שליחת שיר קצר?אפשר לשלוח גם שיר עם פחות מ-200 מילים. בהצלחה.
כנראה שכן...אפשר להתקבל לקהילת כתיבה גם ע"י שליחת שיר קצר?
וודאי לא חוקי.שאלה קטנה...
האם אני יכול ליצור 'חתימה עסקית מלאכותית'... והיינו להוסיף בסוף כל הודעה שלי באופן ידני חתימה עסקית... כדי שמי שרוצה את שירותי המדהימים... יוכל לפנות... או שיש בזה משום מעבר על איזה שהוא מכללי האתר... ועקיפת עניין הפרימיום...
תירוץ נחמד... היום שיש פרימיום חודשי ללא התחייבות לשנה מראש, הוא פחות עובד.מטרתי העיקרית היא לבדוק האם באמת יש ביקוש ותועלת ע"י חתימה עסקית, ואם כן ארשם לפרימיום...
הסגנון של המאמר לא כל כך התאים להיות בבמה של המאמרים.למה לא פרסמת מאמר שכתבתי?
בבקשה ממך, תהיה דוגרי איתי...
עבר על חוקי הפורום באופן חמור...
אם ציירת כתבת או צילמת משהו טוב, מדוע לא תבקש חגורה כראוי לך, במקום לנסות להשתחל תחת החגורה?אם אין לי חגורות צבעוניות שמעידות על השתייכותי לאחת מיחידות העילית של פרוג, ובכל זאת אני רוצה לשתף משהו שציירתי/צילמתי/כתבתי - האם אני יכול לעשות את זה?
כשעוקבים אחרי אשכול אפשר לבחור האם לקבליש שלב שבו התגובות מהאשכולות השונים, כבר לא מגיעות למייל?
אפשר לחפש לפי ההודעות שלו כאן:אחר התודה על המענה של השאלה הקודמת...
עוד שאלה: ניתן לחפש משתמש מסוים ברחבי האתר?
אם לא נכנסת לאשכול לאחר שהגיבו בו פעם אחת, כבר לא תקבל התראה שוב עד שתיכנס לאשכול מחדש.יש שלב שבו התגובות מהאשכולות השונים, כבר לא מגיעות למייל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: