מצטרפת לשאלה- אם כבר כתבתי חלק ממאמרי הסדרה, יש אפשרות להפוך אותם לסדרה בדיעבד?בלתק
איך פותחים סדרת מאמרים? לא מוצאת תשובה או הדרכה
מצטרפת לשאלה- אם כבר כתבתי חלק ממאמרי הסדרה, יש אפשרות להפוך אותם לסדרה בדיעבד?בלתק
אין אפשרות עצמאית לפתיחת סדרת מאמרים.בלתק
ניתן לראות את כל ההודעות אחורה, דרך הפורומים השונים.יש אפשרות לראות "פוסטים חדשים" יותר משעה/שעתיים אחורה ? למה מוצגים רק 2/3 עמודים , כל פוסט שנכתב ולא קיבל תגובה תוך זמן קצר נבלע בתהום הנשייה ?
אם אני הייתי המנהל הייתי מוחק את שניהם.שאלה לגבי מה נחשב פרסום-
א אני רוצה לפרסם משהו, שלי אין תועלת אישית ממנו, אבל למישהו אחר יש, ואני חושבת שזה יועיל לציבור- מותר?
כמובן מדובר בזה שהמטרה שלי היא להועיל לציבור, ולא למי שיכול להרוויח מהפרסום.
נניח המלצה חמה על מוצר ספציפי-בלי שמישהו ביקש המלצה כזאת, בגלל שאני חושבת שזה מוצר שאנשים לא מכירים, והיו יכולים להנות ממנו מאד.
או אפילו משהו שלא עולה כסף, אבל כן יכול לפרסם מישהו- כמו לפרסם מידע על וובינר חינמי שיש בו מידע שיכול להועיל לחברי הפורום, אבל מי שמעביר את הוובינר הזה כמובן עושה אותו במטרה לשווק כל מיני מוצרים.
מותר או אסור?
אין אפשרות לטעון. אבל ניתן לטעון בהודעה חדשה, ולהעתביק בעריכה.היי,
למה כשעורכים הודעה א"א לטעון ציטוטים כרגיל?
אפשר לעשות פשוט חיפוש גוגל ולכתוב פרוג בסוף,בחיל וברעדה ברתת וזיע, יראתי מלפצוח פי לבקש הסבר באשכול המקצועי הזה, מי אני ומה אני, אבל היות שיש לי שאלה שמנקרת לי ומפריעה לי מאוד, אנסה להעלותה על גבי כתב.
בחיפוש מילה/מילים באתר, אין אפשרות לחיפוש מילה בת 2 או 3 אותיות.
אני מבין את הסיבה, וזה מאוד פשוט.
אבל לד=עניות ואביונות דעתי האומללה,
מילה בת 2 אותיות, יש בזה מן האמת.
מילה בת 3 אותיות גם יש בזה מן האמת, אבל זה מאוד מגביל במאוד מאוד את החיפוש, כי אי אפשר לחפש הרבה נושאים שדוברו באתר שאין להם תחליף במילה אחרת, ארוכה יותר.
כגון - אשה/נהג/נסע/טס/וכו' וכו'
האם אין אפשרות לעשות שיאופשר חיפוש של מילה בת 3 מילים?
חושבני שהתועלת גדול על הנזק.
בקהילת כתיבה - בעיקרון עד שלושים ימים, בדרך כלל משתדלים פחות.@מ. י. פרצמן ?? אשמח לשמוע עדכון.
ייתכן בהמשך.@הכלבויניק
אפשר להוסיף פורום לריכוז של כל האשכולות על AI - בינה מלכותית?
אבל שיהיה גישה לכולם, אולי תחת אא"ר
תגית מיועדת לקשר בין הנושאים שתוייגו בה@הכלבויניק
למה מיועדת התגית "תקשורת"?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: