נכתב ע"י אפרת דר;n5110936:חברה שלי קנתה את הקטן, והבטריה נגמרת מאד מהר, גם כשהוא מחובר למצת ברכב
אני קניתי את הבינוני (ב690, איך 480 ?) והבטריה יותר מחזיקה.
בקטן המפה קצת קטנה, מצד שני הבינוני די גדול, והילדים שלי ממש מתביישים שיראו את זה ויחשבו שיש לנו אייפון.
נכתב ע"י chaim424;n5112283:מסך דולק זולל בטריה, בכל מכשיר, ניתן לכבות מסך ולשמוע את ההוראות מבלי לראות את המפה.
לבטל את השמע ולהשאיר מסך דלוק יותר חסכוני וגם פותר את הבעיה של:מסך דולק זולל בטריה, בכל מכשיר, ניתן לכבות מסך ולשמוע את ההוראות מבלי לראות את המפה.
אוי באמת... מה זה הפיתרון הזה?
במיוחד גם שחובה תצוגת נתיב. אחרת, בכיף אפשר להתבלבל בפניות צמודות, ולא רק..
אפשר גם לשמוע את ההוראות באוזניות, ככה תחסכו יותרמסך דולק זולל בטריה, בכל מכשיר, ניתן לכבות מסך ולשמוע את ההוראות מבלי לראות את המפה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: