זה מה שזה נותן לי כנ"ל בחנות
צריך לבצע רישום של גוגל על האמולטורהתקנתי את בלוסטאקס, נכנסתי לחשבון שלי, מנסה להתקין את וואטסאפ וזו ההודעה שמופיעה.
מישהו יכול לעזור?
חשבון Google זה עוד לא שויך למכשיר. יש לגשת לאפליקציית חנות Play במכשיר לפני התקנת האפליקציות.
אישור
אפשר הדרכה איך עושים את זה?צריך לבצע רישום של גוגל על האמולטור
בגוגל פלאי מצד שמאל למעלה להגדיר חשבון גוגלאפשר הדרכה איך עושים את זה?
תודה
ישנה תוכנה בשם bluestacks שהיא מורידה לך למחשב מערכת אנדראויד (כמו שיש בסמארטפון/טבלט) ואתה יכול להוריד אליה ווצאפ.
מצו"ב צילום מסך של התוכנה (שנראית כמו טבלט) מהמחשב שלי יש שם גוגל פליי וממנו ניתן להוריד ווצאפ צפה בקובץ המצורף 652770Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows - Filehippo.com
Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows. Fast downloads of the latest free software! Click nowfilehippo.com
הורדתי והוא כותב לי משהו באנגלית והוא נותן לי שתי אפשרויות או לסגור או נסה שוב
מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה בשביל ווצאפ במחשב ללא סמארטפון
צריך להכניס תעודת אבטחה בתוך האמולטור (ממופלי) ולא מספיק מה שיש למחשב עצמו.יש לי תעודה אבטחה במחשב לזה התכונת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: