ווארעמקייט
משתמש פעיל
אציל נוקס עובד עם פרוג מצוין
אין לזה קשר לווצאפ, ווצאפ לא עובד עם נטפרי בשום צורה. אא"כ נטפרי פתחו לו באופן ספציפי.אציל נוקס עובד עם פרוג מצוין
מה זה אומר ?הולך לצאת עדכון חדש שמאפשר להפעיל ווצאפ במחשב ללא פלאפון.
ודאי שיצטרכו מספר. אבל לא יצטרכו לסרוק קוד, או משהו כזה, יהיה אימות חד פעמי של שיחה למספר. כמו שיש באמולטורים.מה זה אומר ?
אפי' אם אין מס' נייד ?
לאיפה ישלחו הודעות ?
בערך. יהיה אפשר להתקין חלק מהאפליקציות והן יעבדו ישירות על הווינדוס.האם זה נכון שבוינדוס 11 יש משהו כמו בלוסטאקס מובנה
כלומר אפשר להריץ אפליקציות של אנדרואיד בלי שום תוכנה נוספת?
רק גירסת בטא.יש כבר ווינדוס 11?
כמה באגים ? יכול להרוס תמחשב?יש אימולטור אחר בשם Memu play שבו אני משתמש שהוא יותר מהיר ויעיל ובלוסטאקס ונוקס ואני חושב ששם אפשר לדלג על הכניסה לחשבון גוגל בגוגל פליי- אולי אפשר אח"כ להתחבר לחשבון גוגל דרך האפליקציה של ג'ימייל- אם תתקינו ידנית מצו"ב קישור להורדה וקובץ הסבר..
קישור- https://www.memuplay.com/download-en.php?file_name=Memu-Setup&from=offline_installer
אני אישית משתמש בזה כבר הרבה זמן ולא עושה שום באגים, להיפך הוא הרבה יותר מהיר מבלוסטאקס ובשונה מבלוסטאקס הוא לא תוקע את המחשב.כמה באגים ? יכול להרוס תמחשב?
ווצסאפווב, עם מספר טוקמן כשר
אם מחליפים מחשב איך ניתן לסנכרן את החומר?
הווב חייב לעבוד בסנכרון עם מכשיר אחר, או פלאפון, או אימולטור על מחשב, ושם יש אופציה לגבות את כל ההודעות בגוגל דרייב וכשנכנסים לווצאפ ממכשיר אחר זה מראה את ההודעות.מישהו יודע לענות??
הווב חייב לעבוד בסנכרון עם מכשיר אחר, או פלאפון, או אימולטור על מחשב, ושם יש אופציה לגבות את כל ההודעות בגוגל דרייב וכשנכנסים לווצאפ ממכשיר אחר זה מראה את ההודעות.
אבל אם את מדברת על ווצאפ ווב, אז זה לא משנה איזה מחשב, גם אם תצרפי מחשב אחר חדש, הוא יראה את כל ההודעות עם כל ההסטוריה שיש במכשיר שעליו הוא יושב.
איזה חסימה יש לך?לא הצלחתי לגבות על הגוגל דרייב (יתכן שמדובר בבעיה בחסימה?)
זה לא משנה אם המספר כשר או לא, זה אמור לעבוד אותו דבר.אני מדברת על ווצסאפווב + אימולטור (LDplayer) והמספר טוקמן כשר
כלומר?שחוץ מהחיבור הראשוני לא מחובר כלל.
האם יש גישה ישירה לגוגל דרייב מתוך האימולטור?לא הצלחתי לגבות על הגוגל דרייב (יתכן שמדובר בבעיה בחסימה?)
אני מדברת על ווצסאפווב + אימולטור (LDplayer) והמספר טוקמן כשר שחוץ מהחיבור הראשוני לא מחובר כלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: