רשתות וואטצאפ במחשב בלי מכשיר טלפון

פאנטה

משתמש סופר מקצוען
דיאולוג = שתי אנשים שמנהלים מונולוג
תחשוב על זה

כל אחד בא כותב: בלת"ק
קשוט....
אם כבר כתבת קשוט... אז אני הולכת בדרך, מזכירה לך את השם שלך @אם לא תשאל איך תדע , ואני רציתי לדעת- אז שאלתי.
זה לא מונע ממני לתת ביקרות לאחרים...
וגם שאני בקשתי על רגל אחת וענו לי על אותה רגל, לא בקשתי 300 דפים.....

מאיר530

משתמש פעיל
כן
דבר עם נציג הקהילה שלך והוא יסביר לך
בכל אופן נציג הקהילה שאני רשום אצלו הסביר לי שזה אפשרי גם בנטפרי
בסופו של דבר החלטתי לא להתקין ווצאפ על המחשב והבוס שלי היה צריך לקנות טאבלט
אין לי נציג קהילה אני לבד

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בקרוב (לא ממש)
בווינדוס 11 יהיה אפליקציות
אבל גוגל התנגדה ואסרה על מיקרוסופט להשתמש באפליקציות שלהם דהיינו מ'גוגל פליי'
מה שקרה שעדיין אין אפשרות של ממש לאפליקציות בווידוס11
מיקרוסופט פותח גם חנות אפליקציות בדומה ל'גוגל פליי' ול'אפ סטור'

שרילנקה

משתמש פעיל
משקפים ורודות את צריכה להוריד את-https://he.all10soft.com/bluestacks-windows-10/
אחר כך להתקין את התוכנה ואחרי זה את צריכה להוריד את-https://www.whatsapp.com/android/?lang=he
ולגרור את הורדה מתקית הורדות לתוכנה
היי. ותודה.
אחרי ההתקנה של התוכנה ,וההורדה לתוכנה, האם צריך להזין מספר טלפון שמקבל הודעות או שאפשר גם עם פלאפון כשר?? והאם התהליך פשוט במחשב של המשרד שאין לו הגנה? [מסיבות טכניות של חברה ענקית כמובן עם הגנה פרטית...]
אלף תודות.

מחלימה

משתמש מקצוען
הורדתי את תוכנת לופלי, הוריד לי ווצאפ אבל לא נותן לי לכתוב הודעות
מי יכול לעזור לי?

התלמיד הצעיר

משתמש פעיל
מישהו פה יכול לעזור לי, הורדתי את התוכנה "BlueStacks" והתקנתי אותה על המחשב, וכשאני פותח אותה זה כותב לי לכתוב חשבון גוגל וסיסמה, ואחרי שאני ממלא הכל הוא כותב לי לא ניתן להיכנס לא ניתן היה ליצור חיבור אמין לשרת וכו', מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי להתקדם, כבר ראיתי את כל מה שכתבו ולא הסתדרתי, תודה רבה.

גלינג

משתמש סופר מקצוען
מישהו פה יכול לעזור לי, הורדתי את התוכנה "BlueStacks" והתקנתי אותה על המחשב, וכשאני פותח אותה זה כותב לי לכתוב חשבון גוגל וסיסמה, ואחרי שאני ממלא הכל הוא כותב לי לא ניתן להיכנס לא ניתן היה ליצור חיבור אמין לשרת וכו', מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי להתקדם, כבר ראיתי את כל מה שכתבו ולא הסתדרתי, תודה רבה.
נטפרי?

גלינג

משתמש סופר מקצוען
בקרוב (לא ממש)
בווינדוס 11 יהיה אפליקציות
אבל גוגל התנגדה ואסרה על מיקרוסופט להשתמש באפליקציות שלהם דהיינו מ'גוגל פליי'
מה שקרה שעדיין אין אפשרות של ממש לאפליקציות בווידוס11
מיקרוסופט פותח גם חנות אפליקציות בדומה ל'גוגל פליי' ול'אפ סטור'
מי שמעוניין יכול גם עכשיו להתקין אפליקציות כולל גוגל פליי/נטפרי

מחלימה

משתמש מקצוען
גם אני נתקלתי בדיוק באותה בעיה, ואני באותו המצב ואכן נטפרי ,מי יכול לעזור?

איש טוב.......

משתמש צעיר
דבר עם נטפרי אני יודע על אנשים שיש להם נטפרי ויש להם וואטצפ על המחשב
אני יודע מחבר שדרשו אצלו בעבודה וואצאפ, וצריך לשלוח להם פנייה עם פירוט הצורך וכו', ואז הם בודקים את הנתונים, ולפי זה מחליטים אם לאשר או לא.

אילן 777

משתמש פעיל
אגב טיפ קטן למשתמשי BlueStacks,
בשביל הנוחות בשימוש בוואצאפ במחשב ניתן להוריד וואצאפ ווד ואז להתחבר לאפליקצית וואצאפ מ- BlueStacks.
וכשהוא מבקש לסרוק את הברקוד, במחשב שיש מצלמה מובנית (נייד) אפשר להשתמש במראה בשביל לסרוק את המסך....
בנוסף זה גם פחות מכביד על המחשב ונפתח יותר מהר ויותר בנוי למחשב ולא לטאצ'
בהצלחה!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה