בסינון ברמת הספק נדרשת תעודה הגורמת לדפדפן להבין שאתם סומכים ההתערבות של חברת הסינון בתכנים המוצגים.כתבו פה כמה על תעודת אבטחה, משהוא יכול להסביר מה זה???
בסינון ברמת הספק נדרשת תעודה הגורמת לדפדפן להבין שאתם סומכים ההתערבות של חברת הסינון בתכנים המוצגים.כתבו פה כמה על תעודת אבטחה, משהוא יכול להסביר מה זה???
באיזה שלב נתקעת?הסתבכתי לגמרי עם הכל, יש מישהו שיכול לעזור לי לעבור את התהליך מהתחלה ועד הסוף....
לאחר ניקוי קאש צריך לקשר מחדש.לכן ניתן לפתוח וואטסאפ על מחשב אם תוכל/י לפתוח תוואטסאפ במכשיר של חבר או סתם במכשיר ישן וזול ולזרוק אותו ואז יהיה לך וואטסאפ על מחשב ללא צורך בהחזקת מכשיר
להתקין תעודת אבטחהממש תודה על האשכול, הצלחתי להתקין את הווטסאפ.
יש לי רק בעיה אחת , לא מצליחה להיכנס לחשבון של גוגל , יש לי סינון של אתרוג, זה קשור?
מה עליי לעשות?
תודה, עושים את זה מול אתרוג?להתקין תעודת אבטחה
כן הם אמרו לי שזה פתוחבאיזה שלב נתקעת?
אתה בטוח שהתעבורה של וואטצאפ פתוחה באתרוג?
נרשמתי לזה (לחינמי)קיבלתי היום פרסומת על ווטסאפ - מייל
מערכת שליחה וקבלת הודעות ווטסאפ דרך המייל
אין לי מושג מה זה ושל מי זה
מעניין איך הביצועים שלו
אולי...אולי מישהו רואה את ההתכתבות שלכם?
לא מאמיןאולי מישהו רואה את ההתכתבות שלכם?
תודה רבה מאד!משקפים ורודות את צריכה להוריד את-https://he.all10soft.com/bluestacks-windows-10/
אחר כך להתקין את התוכנה ואחרי זה את צריכה להוריד את-https://www.whatsapp.com/android/?lang=he
ולגרור את הורדה מתקית הורדות לתוכנה
איזה סינון יש לך?היי
משהו יכול להסביר לי איך עושים את זה מהתחלה?
מה מורידים?
מה מגדירים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: