יוסי_יוסי22
משתמש רשום
ויש דרך שכן אפשרי לקבל? בנטפריוואטצאפ חסום בנטפרי באופן עקרוני ומעשי. וכבר דובר בזה רבות כאן בפרוג.
ויש דרך שכן אפשרי לקבל? בנטפריוואטצאפ חסום בנטפרי באופן עקרוני ומעשי. וכבר דובר בזה רבות כאן בפרוג.
לאויש דרך שכן אפשרי לקבל? בנטפרי
זה היה באישור אבל עכשיו חסמו
ומה קורה אם לוחצים על האיקס?מה הוא רוצה עכשיו?
זה בהחלט כבד ואיטי...איך מורידים את הבלוסטאק הזה?
זה לא כבד על המחשב?
ראיתי כאילו שטענו שזה תוקע את המחשב שלהם
אני התקנתי NOXיש מישהו בנתיב, שפתחו לו בלוסטאק/נוקס?
אם כן,
איך עשית את זה?!
הם טענו לי שלא מאשרים לאף אחד את התוכנות האלו
גמלי בדיוק ככהאני התקנתי NOX
לא מצליחה להתקין ע"י הגוגל פליי (זורק שגיאות אבטחה)
אני מורידה קבצי apk וגוררת אל תוך התוכנה
יש אפליקציות שעובדות לי אבל וואצאפ לא.
בעיקרון זה כמו לשאול אם אפשר לשים אותו חשבון וואצאפ על 2 מכשירים, התשובה (למיטב ידיעתי, אמור להיות עדכון כזה אבל) בינתיים לא
לפני שאני נכנסת לקישור ופועלתבעיקרון זה כמו לשאול אם אפשר לשים אותו חשבון וואצאפ על 2 מכשירים, התשובה (למיטב ידיעתי, אמור להיות עדכון כזה אבל) בינתיים לא
לצורך כך יש פתרון אחר. אבל לשם כך יש צורך שיהיה לאחד המכשירים מצלמה, וגם שהראשון יהיה פתוח בזמן אמת על בלוסטאק (כאילו הפלא' שעליו יושב הוואטסאפ יהיה דולק ומחובר לאינטרנט)
ואז להיכנס לכתובת https://web.whatsapp.com/
ולפעול לפי ההנחיות
בהצלחה
זה לא קישור מסוכן אל דאגהלפני שאני נכנסת לקישור ופועלת
אשמח לשמוע מה זה הפתרון הזה?
ואם א"א שיהיו ואטסאפ על 2 מכשירים- מה הוא מציע לחילופן?
שווה לעשות את זה? או שאני יכולה לסכן את הואטסאפ שכבר יש לי...?זה לא קישור מסוכן אל דאגה
זה שירות של וואטסאפ עצמו
הרעיון הוא לתת אפשרות למי שיש לו וואטסאפ על פלא' שיוכל להשתמש בו על הדפדפן כיון שזה יותר נח
צריך לפתוח את הוואטסאפ בטל' (או בלוסטאק) יש נקודות למעלה בצד ימין ללחוץ על ווב וואטסאפ נפתח ברקוד, ובמקביל לפתוח את הכתובת הנ''ל ולסרוק מהמחשב
חשוב לציין שזה עובד רק אם הוואטסאפ המקורי עובד ומחובר לאינטרנט, כי זה 'שואב' את המידע מהטל'
לא, זהו פתרון מובנה המוצע מטעם ווצאפ, זה נועד לנוחות בלבד.שווה לעשות את זה? או שאני יכולה לסכן את הואטסאפ שכבר יש לי...?
עשיתי את זה.לא, זהו פתרון מובנה המוצע מטעם ווצאפ, זה נועד לנוחות בלבד.
זה לא חיבור נוסף, אלא רק שאיבה של הנתונים מהווצאפ הקיים, בכל עת ניתן לבטל בתוך הווצאפ עצמו את הקישור למחשב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: