אני הצלחתימישהו מצליח להתחבר מהאמלטור לווצאפ ווב?
כנ"לאני הצלחתי
מה הכוונה?
פתחתי ווצאפ באימולטור(חיברתי שם את המספר וכל התהליך של יצירת חשבון הווצאפ) ולחצתי על מכשירים מקושרים>חיבור מכשיר וברקתי את הקוד בדפדפן
אתה בנטפרי?
בנטפרי, ואני לא חדש,אני הצלחתי
מה הכוונה?
פתחתי ווצאפ באימולטור(חיברתי שם את המספר וכל התהליך של יצירת חשבון הווצאפ) ולחצתי על מכשירים מקושרים>חיבור מכשיר וברקתי את הקוד בדפדפן
אתה בנטפרי?
עדכנתי כי הוא התנתק מעצמו.עדכנת את הווצאפ?
כי אני בנטפרי ועדכנתי לפני יומיים- עובד מצויין.
מהבוקר לא עובד.הא..אולי בעיה באמולטור עצמו?
לי יש LDplayer...
אגב, הבעיה הזו היא כבר כמה ימים? יכול להיות שמחר כבר יסתדר...(קרה לפני כמה זמן שלא עבד ואחרי יומיים-שלושה הסתדר).
ניסיתי גם עם נוקס ולא עובד.זנ נראה לי קשור לאמולטור...אבל תנסה לפתוח את הווצאפ דרך חלון אנונימי- אם לא עובד תחכה יום- יומיים, או שתשלח פנייה לנטפרי...
מתחבר.ניסיתי גם עם נוקס ולא עובד.
אולי תתנתק ותראה אם מתחבר לך ? ...
מוזר, כי גם באמלטור של נוקס זה לא עובד.מתחבר.
אבל שוב, זה כתוב לך במסך של האמולטור נכון?
אם כן הבעיה בו ולא בווצאפ ווב עצמו.
?היי אשמח לדעת אייך אפשר להתקין ווצאפ בנטפרי?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: