אפשר קישור?אני עם נטפרי,
פעלנו לפי התהליך שהעלו מכאן 11
אפשר קישור?אני עם נטפרי,
פעלנו לפי התהליך שהעלו מכאן 11
אפשר קישור?
עדיין לא עובדעזרה - וואטסאפ ווב
לי לא עבד מאתמול ניסיתי גם גלישה בסתר ולא עבד, עכשיו נכנסתי באותו מחשב דרך דפדפן של מייקרוסופט ועובד לי, שווה לנסות.www.prog.co.il
ולי לא עזר כלום
כולל אנגלית, מחיקת הסטוריה וגלישה בסתר
הדפדפן לעברית?גם לי לא עבד בשבוע שעבר והיום כן
מחשב עם נטפרי- אבל זה לא קשור כי גם לעובדות אחרות אצלינו במשרד שהן ללא נטפרי זה לא עבד
אמרו שהייתה תקלה כללית בווצאפ ווב
ב"ה שזה הסתדר כי השתגענו כבר...
לא ניסיתי לשנות את ההגדרות כך שאני לא יודעתזהו אפשר לשנות את
הדפדפן לעברית?
אני לא רוצה לגעת לפני שברור שזה מסודר תודה!
איך יוצרים תוסף כזה? כי אני לא רואה.יש דרך פשוטה שפותרת את הבעיה.
כשאתם פותחים את הוואסאפ ווב תראו שלמעלה בצד שמאל של הכתובת יש מין סימון של הורדה. אם לוחצים עליו כרום פשוט פותח תוסף דפדפן וואטסאפ בלבד (בדומה למייל או יומן- אבל זה לא הוואטסאפ דסקטופ. זה מין תוסף כרום )
גם למי שיש כמה חשבונות וואטסאפ על כמה חשבונות כרום, אפשר לעשות זאת מכמה יוזרים שונים של כרום לכל יוזר יורד תוסף נפרד וממוספר.
מצורפת תמונה
צפה בקובץ המצורף 1407507
גם להתנהלות שוטפת זה יותר נוח. הוואטסאפ לא צריך להיות על הדפדפן כשעובדים... ואם צריך לעבור מדפדפן לאפליקציה זה חופשי כי הוא כאילו פתוח בשניהם. (כמו שפותחים וואטסאפ על שני חלונות בדפדפן אחד)
גם אפשר להצמיד אותו לתפריט ההתחלה או לשורת המשימות וכו'.
בכרטיסיה של ווצאפ אין את זהיש דרך פשוטה שפותרת את הבעיה.
כשאתם פותחים את הוואסאפ ווב תראו שלמעלה בצד שמאל של הכתובת יש מין סימון של הורדה. אם לוחצים עליו כרום פשוט פותח תוסף דפדפן וואטסאפ בלבד (בדומה למייל או יומן- אבל זה לא הוואטסאפ דסקטופ. זה מין תוסף כרום )
גם למי שיש כמה חשבונות וואטסאפ על כמה חשבונות כרום, אפשר לעשות זאת מכמה יוזרים שונים של כרום לכל יוזר יורד תוסף נפרד וממוספר.
מצורפת תמונה
צפה בקובץ המצורף 1407507
גם להתנהלות שוטפת זה יותר נוח. הוואטסאפ לא צריך להיות על הדפדפן כשעובדים... ואם צריך לעבור מדפדפן לאפליקציה זה חופשי כי הוא כאילו פתוח בשניהם. (כמו שפותחים וואטסאפ על שני חלונות בדפדפן אחד)
בכרטיסיה של פרוג יש
למה?
אתה יכול להיכנס לניהול תוספים ולשלוח צילום של זה או איך קוראים לזה?יש דרך פשוטה שפותרת את הבעיה.
מצורפת תמונה
צפה בקובץ המצורף 1407507
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: