נראה לי שמתכוונים לבניינים של סלוניםאני גר בחפציבה ולא רואה כזה זילזול לא מיניה ולא מקצתיה כמו שאתם מתארים.
לגמרי...איך אמר פעם אחד מגדולי ישראל,
אם היו משקיעים 50 אחוז ממה שמשקיעים במלחמה על הציונות ברישום למוסדות תורניים ובהחזרת יהודים לאביהם שבשמים היינו מסודרים!!!!!!!
הנמשל מובן מאליו................
אם הן ישקיעו אחוז מזה בקורונה........
בבניינים של 24 דיירים עם משפחות ברוכות- צריך להישמר יותר.אני גר בחפציבה ולא רואה כזה זילזול לא מיניה ולא מקצתיה כמו שאתם מתארים.
בכל עיר ובכל שכונה ובכל בנין ובכל קומה [כן כן גם אצל החילונים הנאורים שמעקימת האף שלהם אנחנו כ"כ מפחדים] יש את אלו ששומרים ומקפידים מאוד על הכללים ויש את אלו שפחות ויש את אלו שבכלל לא מקפידים אי אפשר להכליל בשום מקום. ואי אפשר לאכוף א"ז גם 24/7 כי מה שקורה בתוך הבנינים ובתוך החניונים גם המסוקים והרחפנים של המשטרה לא רואים.
עיקר הבעיה בכל השכונות החרדיות היא הצפיפות וריבוי האוכלוסיה [בלי עין הרע, בן פורת יוסף, כן ירבה וכן יפרוץ] ואינו דומה בנין בחפציבה שגרים 24 דיירים, לבנין ברמה א ג שגרים 12 דיירים.
עינינו נשואות אל הרופא נאמן והרחמן שישמור פתאים ה' ויחיש גאולתנו ופדות נפשנו.
הכי הרבה זה ברמה ג'...ידעתי שהכי הרבה יהיה הרמה ב
מבחינת חלוקת השכונות בעיר, סלונים שייך לחפציבה.נראה לי שמתכוונים לבניינים של סלונים
(זה גם חפציבה. לא?)
נראה לי שמתכוונים לבניינים של סלונים
(זה גם חפציבה. לא?)
בבניינים של 24 דיירים עם משפחות ברוכות- צריך להישמר יותר.
אני מצפה מאחד שגר בבניין כל כך מאוכלס לצאת מהבית חצי ממה שיוצאים אחרים.משתדלים לשמור כמה שאפשר,
תכל'ס יש יותר תנועה של אנשים וזה מוסיף להדבקה, ואי אשפר להאשים בזה אף אחד.
לא יודעתאכן, ואני גר בסלונים שזה חלק מחפציבה, ועדיין...
אני מצפה מאחד שגר בבניין כל כך מאוכלס לצאת מהבית חצי ממה שיוצאים אחרים.
מדובר על חיים ומוות- לא על אשמים ולא אשמים.
לא נורא.שמעתי אחד מבית שמש שקיבל קנסות על תפילה במנין וגם הבן שלו הבחור בסך של 15,000 ש"ח
והם עשו מזה חגיגת קידוש ה' בבית, תלו את זה על המקרר, ורקדו עם זה, ה' ירחם
ברוך הבא לבית משוגעים
רפא כל חולי עמך ישראל
יכול להיותאל תגידו שלא, אבל בוא נגיד שעושים על בית שמש ניסוי אמיתי.
הנתונים להיום:
עכשיו נחכה שבועיים. ונראה. אם באמת לא לא יקרה משהו גדול. יעתיקו את זה לכל הארץ. לפחות באוכלוסיות צעירות.
- אצל הרבה מקהילות הירושלמים שומרים על ריחוק בסיסי (בלי היסטריה, משהו כמו שאנחנו היינו לפני חודש)
- החיידרים לבנים פתוחים (יש 14 ת"ת פתוחים קבוע.) כמובן עם שמירה בסיסית. (עד 15 בכיתה וכו')
- מי שיש לו בבית חולה עם תסמינים (לא מאומת, כי לא בודקים...) לא שולח את הילדים = שליש מהילדים לא מגיעים)
- קווי האוטובוס הפנימיים 11,16 חזרו לפעול בכדי להסיע את התלמידים לת"ת.
לא סתם, כוחות המשטרה הפסיקו לבוא ולרשום דוחו"ת וכו'.
דווקא יכול לצאת מזה משהו טוב.
אוי כמה מנובל האישאני גר בבית שמש. יש כאן מישהו ברחוב עם קורונה בבנין מולי שעד אתמול במנחה הסתובב חופשי, רק לאחר שחטף צעקות ואיומים, הבטיח שלא יצא יותר
מעבדה נחמדה.אל תגידו שלא, אבל בוא נגיד שעושים על בית שמש ניסוי אמיתי.
הנתונים להיום:
עכשיו נחכה שבועיים. ונראה. אם באמת לא לא יקרה משהו גדול. יעתיקו את זה לכל הארץ. לפחות באוכלוסיות צעירות.
- אצל הרבה מקהילות הירושלמים שומרים על ריחוק בסיסי (בלי היסטריה, משהו כמו שאנחנו היינו לפני חודש)
- החיידרים לבנים פתוחים (יש 14 ת"ת פתוחים קבוע.) כמובן עם שמירה בסיסית. (עד 15 בכיתה וכו')
- מי שיש לו בבית חולה עם תסמינים (לא מאומת, כי לא בודקים...) לא שולח את הילדים = שליש מהילדים לא מגיעים)
- קווי האוטובוס הפנימיים 11,16 חזרו לפעול בכדי להסיע את התלמידים לת"ת.
לא סתם, כוחות המשטרה הפסיקו לבוא ולרשום דוחו"ת וכו'.
דווקא יכול לצאת מזה משהו טוב.
לצערינו הנגיף לא שמע מזה....אמרו שכשיהיה חם, זה יתפשט פחות.
ומה עכשיו?
רק "ציונית" של ה"פלייצי"....יש אנשים שגם אידיש ועברית לא מבינים....
הכי הרבה זה ברמה ג'...
ודווקא שומרים על הכללים
אכן בסלונים עיקר הבעיה, כבר דובר על כך בנושא אחר.נראה לי שמתכוונים לבניינים של סלונים
(זה גם חפציבה. לא?)
ביניהם גם אלו שפחות קשובים להנחיות משרד הבריאות,
(ובבקשה לא לדון בכך, בשביל שהנושא לא יימחק, וד"ל...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: