אני מחממת תנור כמה דקות משאירה עוד כמה דקות עם דלת פתוחה שלא יהיה חם ממש,איך עושים?
ואז צריך להוריד מכמות השמרים?כשמדובר בבצק "כבד" שמכיל הרבה סוכר, ביצים ושומן (כמו עוגת שמרים) אני מעדיפה התפחה איטית ואפילו במקרר.
אני מחממת תנור כמה דקות משאירה עוד כמה דקות עם דלת פתוחה שלא יהיה חם ממש,
ואז מכניסה את הבצק עטוף לתנור וסוגרת
אבל כמובן שהתנור לא יהיה חם מידי כי אז זה יאפה...
תופח מעולה
אני מדליקה תנור על חום נמוך מאוד ומכניסה. אם את פוחדת אפשר להדליק לכמה דק' לכבות ואז להכניס להתפחה
בהצלחה!
ככה גם אני עושה - מוצלח ביותר!לחמם תנור ל60 מעלות. כשהוא מגיע לטמפ' לכבות ולהניח בפנים את הקערה.
כל הנ"ל באמת רעיון מוצלח,ככה גם אני עושה - מוצלח ביותר!
אין מושג כזה שבצק שמרים במקרר תופח יותר מדי? (גם של חלות)@סקריפטית לא צריך להוריד שמרים. המתכון נשאר כמות שהוא רק שלבצק כבד התפחה הדרגתית עדיפה.
חחחה חשבתי שרק אני משתמשת בסגולות פלא...שמים גפרור על הניילון, מתחת למגבת.
מוזר, אבל מתפיח (אין לי מושג למה).
גפרור שרוף.שמים גפרור על הניילון, מתחת למגבת.
מוזר, אבל מתפיח (אין לי מושג למה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: